Maddie Ziegler: Το παιδί θαύμα!

1

Από τη Φρόσω Δουρουκλάκη, μαθήτρια του Γ1

7Η Μάντι Ζίγκλερ (Maddie Ziegler) είναι γεννημένη το 2002 στην πόλη Pittsburgh της Pennsylvania.  Όταν ήταν σε μικρή ηλικία οι γονείς της χώρισαν και αυτή με τη μικρότερη αδερφή της, Μακένζι Ζίγκλερ (Mackenzie) έμεναν μαζί με την μητέρα τους, Μελίσσα (Melissa).  Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της έμειναν μαζί με τον πατέρα τους Kurt. Η Μάντι άρχισε να ασχολείται με τον χορό από τη στιγμή που έκανε τα πρώτα της βήματα.

Η διασημότητά της οφείλεται κυρίως στο ότι έχει συμμετάσχει σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο κλιπ. Έχει γράψει δύο βιβλία, το “A Memoir” και το “The Audition” τα οποία αποτελούν τα “The Maddie Diaries” (τα ημερολόγια της Μάντι) καθώς και έχει τη δικιά της σειρά ρούχων που ονομάζεται Maddie Style. Όνειρό της; Να γίνει χορογράφος και να χορέψει στο Broadway.

Η Μάντι και ο χορός

 Η Μάντι είναι από αυτές τις περιπτώσεις που η μοίρα της είναι προκαθορισμένη από το πρώτο λεπτό της ζωής της. Δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ασχοληθεί με τον χορό!

9 8 3 2

Σε ηλικία μόλις πέντε ετών πήγε στην Abby Lee Dance Company. Αργότερα η εταιρία θα διοργανώσει το reality “Dance Moms” όπου θα συμμετάσχει μαζί με την αδερφή της και η Maddie θα ξεχωρίσει.  Το ταλέντο της είναι πηγαίο αλλά την καθοδηγεί και η μητέρα της από τα πρώτα της βήματα. Κατά πόσο εκπληρώνει τα χαμένα όνειρα και  απωθημένα ενός ενήλικα δεν μπορούμε να το ξέρουμε κι ούτε θα το μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει το συναίσθημα που βγάζει με τον χορό της και η συγκίνηση που προκαλεί στο κοινό. Ο κόσμος την λάτρεψε και ακόμα την λατρεύει! Οι κριτές έμειναν έκπληκτοι. Συγκέντρωσε βραβεία, τρόπαια και υποτροφίες. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Drop Dead Diva, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια των αθλητικών Skechers, Glitzy Girl, Oxyjen, Sally Miller, Purple Pixies, Cicci Dancewear και σε μουσικά βίντεο των Alex Calise, Sia, και Todrick Hall. Οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως “το μικρό κοριτσάκι που χορεύει στα video clip της Sia”. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε θέση κριτή στο “So You Think You Can Dance”. Ωστόσο από πολλούς θεωρήθηκε αρκετά μικρή για να μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη κριτική σκέψη.

6 4 11 10

Ο χορός της έχει χαρακτηριστεί ως έξυπνος, ώριμος και αισθαντικός. Οι χορευτικές της ικανότητες και ο τρόπος που εκφράζεται μέσα από τον χορό, σε συνδυασμό με την θεατρικότητά της, το πάθος και το ρυθμό που κρύβει μέσα της δίνουν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Χορεύοντας με χάρη πάνω στη σκηνή σου δίνει την εντύπωση ότι σου αφηγείται μία ιστορία και σε καλεί να ταξιδέψεις μαζί της. Η Μάντι είναι μια χαρισματική έφηβη που είχε την τύχη το ταλέντο της να αναγνωριστεί και όπως πολλοί αναφέρουν “γεννήθηκε για να χορέψει τις αισθήσεις μας!”

 Δικτυογραφία:

http://www.ladylike.gr/articles/celebs/maddie-ziegler-to-paidi-thauma-poy-mageuei-me-to-xoro-ths.2954359.html

http://www.lifo.gr/viral/tabloid/107626

http://www.imdb.com/name/nm4675650/

https://www.famousbirthdays.com/people/madison-ziegler.html

https://healthyceleb.com/maddie-ziegler-height-weight-body-statistics/29555

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Maddie Ziegler: Το παιδί θαύμα!"

Σχολιάστε

Top