Φοιτητική ζωή ανάμεσα στα δύο φύλα

αρχείο λήψης

Η φοιτητική ζωή μας περιγράφεται σαν μια μετάβαση του ανηλίκου στην ενήλικη και γεμάτη με ευθύνες ζωή που τον περιμένει. Καθώς θα πρέπει να φροντίζει μόνος του ένα ολόκληρο σπίτι άλλα και τον εαυτό του. Οι φοιτητές μας συμβούλεψαν τα παρακάτω στοιχειά πρώτον μελετάς σκληρά, εστίασε στην μελλοντική σου καριέρα, όταν επιλεγείς τα μαθήματα και τις ειδικεύσεις σου, κανε φίλιες με φοιτητές που επίσης δουλεύουν σκληρά μιας και έχουν δει φοιτητές να ξεκινούν καλά άλλα στην πορεία να παρασύρονται τελικά από κακούς φίλους και παρέες.

Πως σας φάνηκε η μετάβαση από το οικογενειακό περιβάλλον στην φοιτητική ζωή ?

Πως απάντησαν τα αγόρια ?

Η μετάβαση από το οικογενειακό περιβάλλον στην φοιτητική ζωή είναι σαν το πρώτο βήμα στο να ζούμε μονοί μας και σε ξεχωριστό περιβάλλον από τους γονείς μας.

Πως απάντησαν τα κορίτσια ?

Η μετάβαση από το οικογενειακό περιβάλλον στην φοιτητική ζωή είναι ίσως το δυσκολότερο κομμάτι της ζωής μας διότι θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας σχολής άλλα και στο ότι θα πρέπει να φροντίζουμε ένα ολόκληρο σπίτι.

Πως αισθάνεσαι όταν ακούς την φράση φοιτητική ζωή ;

Πως απάντησαν τα αγόρια:

Όταν ακούω την φράση φοιτητική ζωή το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ξενύχτια οι γνωριμίες νέων ανθρώπων και πολλές εμπειρίες που θα μας μηνούν αξέχαστες.

Πως απάντησαν τα κορίτσια;

Όταν ακούω την φράση φοιτητική ζωή αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα γνωρίσω νέα άτομα διαφορετικά από έμενα , και την ελευθεριά που θα αποκτήσω απομακρυνοντας από το οικογενειακό περιβάλλον.

Top