Erasmus+ ΚΑ2 « Fit4life»-Συνέντευξη

Την Τρίτη 10/5/2022 έφτασε το 2ο πρόγραμμα Erasmus στο σχολείο μας. Συμμετείχαν η Πολωνία η Πορτογαλία και η Λιθουανία .

1                                  34

18                             14

 

 

Η συντακτική μας ομάδα πήρε συνεντεύξεις με τις πρώτες εντυπώσεις των παιδιών και των καθηγητών οι οποίες θα παρουσιαστούν στο παρακάτω κείμενο.

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :

 

Πως είναι το όνομά σας?

 

Από πού έρχεστε ?

 

Ποια είναι η ηλικία σας?

 

Σας άρεσε η χώρα μας, Τι σας άρεσε?

 

Πώς ήταν το ταξίδι σας ?

 

Πως θα χαρακτηρίζατε τους ανθρώπους εδώ?

 

 

ΜΑΘΗΤΕΣ

-Το όνομά μου είναι Νικόλα και είμαι από την Πολωνία. Είμαι 15 ετών. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας και δεν έχω κάτι συγκεκριμένο μου άρεσαν τα πάντα. Απόλαυσα πολύ το ταξίδι, μα ήταν πολύ κουραστικό. Όσο για τους ανθρώπους εδώ νομίζω ότι είναι πολύ cool.

 

- Ονομάζομαι joao και σας έρχομαι από την  Πορτογαλία. Είμαι 14 ετών και στην χώρα σας μου αρέσει που έχετε πολύ καλό καιρό, πολύ ζέστη, στην Πορτογαλία δεν έχουμε τόσο ζεστό κλίμα. Λατρεύω επίσης τα χρώματα εδώ, αυτή η ζωγραφιά με τον Αϊνστάιν στο πίσω μέρος του κυλικείου σας και ότι είστε πολύ πρωτότυποι. Η πτήση ήταν πολύ συναρπαστική με υπέροχα φώτα. Τράβηξα πολλές φωτογραφίες. Μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλικοί.

-Το όνομά μου είναι Βικτόρια και ήρθα από την Πολωνία και συγκεκριμένα από την Ryduttouy και είμαι 15. Βρίσκω την χώρα σας πολύ όμορφη. Σε σχέση με την πτήση μου άρεσε πολύ το ξεκίνημα και η προσγείωσή μας, μα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού σπάσαμε πολύ πλάκα. Όσο για τους ανθρώπους εδώ μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλοί, ευγενικοί και του αγαπώ όλους.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

- Ονομάζομαι Μαλντόνα και διδάσκω Πολωνικά , αγαπώ όμως αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Νομίζω ότι στο τι μου αρέσει στην χώρα σας θα απαντήσω ότι είναι τα φαγητά σας ιδίως οι σαλάτες σας και τα γλυκά σας όπως αυτό εδώ που μου είπαν πως λέγεται χαλβάς.

-Το όνομά μου είναι Αντελίνα και είμαι δασκάλα αγγλικών. Το ταξίδι ήταν υπέροχο, 2 ώρες από την Πολωνία αλλά το απολαύσαμε πολύ . Επίσης η Αθήνα ήταν ένα πολύ ωραίο μέρος και μας άρεσε πολύ. Και οι άνθρωποι εδώ είναι φανταστικοί και πολύ φιλικοί.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης