Σχολικό Έτος 2015-16: Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων

 

Σχολικό Έτος 2015-16: Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων

Τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2015-16 είναι:

 

Περιβαλλοντικής Αγωγής

1.« Το φαρμακείο της φύσης » : Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η εκπαιδευτικός Μαρία Κονιού, κλάδου ΠΕ 04.01 , και συμμετέχει η εκπαιδευτικός Καλλιόπη Κωσταριδάκη, κλάδου ΠΕ02. Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Χανίων, με υπεύθυνη προγράμματος την κ. Γεωργία Κωσταριδάκη , κλάδου ΠΕ03.

 

Αγωγής Υγείας

1.« Είμαστε όλοι πρόσφυγες  » : Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η εκπαιδευτικός Νικολάου Δέσποινα, κλάδου ΠΕ02. Συμμετέχει η εκπαιδευτικός Ζωή Φραγκάκη, κλάδου ΠΕ02.

 

2.« Ο Σασμός » : Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η εκπαιδευτικός Κωσταριδάκη Καλλιόπη, κλάδου ΠΕ02. Συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί : Κατσούλα Αφροδίτη (ΠΕ02), Σιπητάνος Κωνσταντίνος (ΠΕ02).

 

3.« Αναζητώντας την προσωπική μας ταυτότητα (Σχέση με τον εαυτό μας)»: Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η εκπαιδευτικός Ζωή Φραγκάκη , κλάδου ΠΕ02. Συνεργασία με το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου, υπεύθυνη η κ. Ροδοπούλου Ξανθή , κλάδου ΠΕ02.

 

Πολιτιστικών Θεμάτων

1. «Πιογρήγορα, πιοψηλά , πιοδυνατά. – Citius , Altius, Fortius (Pierre De Coubertin)»

Το πρόγραμμα αναλαμβάνει η Αικατερίνη Τζουβαλή , κλάδου ΠΕ05, ως συμπλήρωση δύο ωρών του υποχρεωτικού της ωραρίου και γίνεται σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου, υπεύθυνη εκπαιδευτικός του οποίου είναι η κ. Αγγελική Κατσούγκρη.

2.«Ξαναγράφοντας στα θρανία (σε χαρτί του μέτρου) – Αναγνωστάκης  : Το πρόγραμμα αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Σιπητάνος , κλάδου ΠΕ02. Συνεργάτες οι εκπαιδευτικοί: Κατσούλα Αφροδίτη (ΠΕ02), Λαγουδάκη Μαρία (ΠΕ19).

προγ

Σχολιάστε

Top