Ελαφριά μπισκότα βρόμης με άρωμα πορτοκάλι

Υλικά

1.1 κούπα αλεύρι

2.1 κούπαβρόμη

3.1/2 κούπα λάδι

4.1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι

5.4-5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

6.1/4 κ.γ σόδα

7.1/4 κ.γ αλάτι

8.1 βανίλια

9.ξύσμα ενός πορτοκαλιού

ξηροί καρποί -κομματάκια σοκολάτας (προαιρετικά).Νέα εικόνα bitmap

Οδηγίες

1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα κουτάλι (δεν χρειάζεται μίξερ),  για να γίνει μια μαλακή εύπλαστη ζύμη.

2. Αφήνουμε την ζύμη μισή ώρα στο ψυγείο.

3. Πλάθουμε τα μπισκοτάκια στρογγυλά ή οβάλ και τα απλώνουμε σε λαδόκολλα.

4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10′.

 

Επιμέλεια:  Ειρήνη Σιδηρή

Σχολιάστε

Top