Είναι όμορφη η πόλη μας;

αρχείο λήψης (2)

 

Αρβανιτάκη Γεωργία: Η Ξάνθη, όσο μικρή κι αν φαίνεται σαν πόλη, έχει πολλά σημεία να ανακαλύψεις. Δικαίως την ονόμασαν “Η πόλη με τα χίλια χρώματα’. Μόνο που… Για να δεις τα χρώματα της πρέπει να την ζήσεις. Η παλιά πόλη είναι από τα πιο πολυκοσμικά μέρη της πόλης το καλοκαίρι. Στα μικρά μαγαζάκια κατά μήκος του δρόμου μπορείς να βρεις ανθρώπους όλων των ηλικιών. Τέλος, η Ξάνθη είναι η πόλη με τα χρώματα στους τοίχους, διότι αμέτρητες τοιχογραφίες στολίζουν τα κτήρια της. Γι’αυτό και την αγαπάμε λίγο περισσότερο.

 

 

23365153_844299505744264_1733725886_n

 

 

Αναστασιάδης Σίμος: Σε αυτή την πόλη μου αρέσουν πολύ οι καφετέριες και γενικά το κλίμα που επικρατεί. Μειονέκτημα για μένα, είναι ο κόσμος που την αποτελεί.

 

 

αρχείο λήψης (5)  

 

Γερνάς Γιώργος: Μου αρέσει η παλιά πόλη και γενικά το μέρος κοντά στο ρολόι. Προτιμώ το inspot απο το gnet.

 

 

 

Καρτάλης Πέτρος: Μου αρέσει η παλιά και πόλη και το φαγητό της. Επικρατούν αυτά που δεν μου αρέσουν, όπως το ότι δεν έχει θάλασσα και δεν μου αρέσει η ομάδα της. Δεν μου αρέσει ο κόσμος της. Θα προτιμούσα να έμενα σε άλλη πόλη.

Κυρακοσιάν Άννη: Η Ξάνθη είναι μια πόλη λίγο μικρή αλλά γεμάτη ζωντάνια. Έχει αρκετές εκδηλώσεις, σε διάφορες περιόδους,  οι οποίες μεγαλώνουν τον βαθμό των τουριστών. Μου αρέσει η παλιά της πόλη και οι γιορτές που γίνονται σε αυτή.

giortes-palias-xanthis-4-660x330

Παπαντοπούλου Δώρα: Η Ξάνθη είναι μια μικρή αλλα γεμάτη ομορφιά πόλη.Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η παλιά της πόλη. Πολύ όμορφη! Πλημμυρισμένη απο μικρά μαγαζιά γεμάτα κόσμο και κουβέντες. Σίγουρα την αγαπούν οι ππερισσότεροι κάτοικοι της και όχι μόνο. Όσοι «ξένοι» την επισκεφτούν συνήθως μένουν ευχαριστημένοι. Είναι μια μικρή πινελιά σε έναν χάρτη, όμως δεν παύει να υπάρχει. Με έναν τρόπο θα σημαίνει πάντα κάτι για μένα.

αρχείο λήψης

 

 

Επιμέλεια: Δώρα Παπαντοπούλου

Σχολιάστε

Top