οι σκέψεις ενός οδηγού ταξί

taxi-night-1021x580

Είμαστε 35 χρόνια κοντά σας  24 ώρες.  Λίγα λόγια να σας πω για εμάς τα ταξί. Ξέρουμε ότι όλα τα χρόνια εμάς τους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες  και οδηγούς, δεν μας «πάτε», γιατί μας λέτε «ταληροφονιάδες»  και κλέφτες. Ε, όχι! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο  με άλλους συναδέλφους  μας. Κάποιοι είναι φιλότιμοι και κάποιοι είναι κλέφτες.

Το ταξί είναι  ένα μέσον μεταφοράς  για δύσκολες περιπτώσεις,  όπως  από το ΚΤΕΛ, τα στρατόπεδα, για τα παιδιά σας  και για  τα εγγόνια σας, για τη βόλτα, όταν έχετε ξενυχτίσει, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα που δεν έχει συγκοινωνία,  όταν είναι δύσκολη κατάσταση  από συγκοινωνία, σε κοινωνικές περιστάσεις. Εμείς είμαστε παντός καιρού ανά πάσα στιγμή.

ktel1

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει κρίση και η δυσκολία στα χρήματα είναι μεγάλη και σε εσάς και εμάς. Γι’ αυτό σας προτείνω να παίρνετε ταξί  με ικανοποιητική τιμή κούρσας, για να έχουμε ένα κομμάτι ψωμί και γάλα για την οικογένεια μας  και για την οικογένεια σας,  για να πληρώσουμε το ενοίκιο και εσείς και εμείς, και για τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία. Κρίση είναι και θα περάσει. Εδώ πέρασαν  οι παππούδες μας  πολέμους, κατοχές,  κακοτυχίες  και φτώχιες. Ας κάνουμε και εμείς μια παλικαριά χωρίς άγχος  και ας κάνουμε κουράγιο, όπως οι παππούδες μας  και οι γονείς μας. Μπόρα είναι και θα περάσει.

Πάμε παντού  σε όλη την Ελλάδα !

Αντρέας Συρράκος, εκπαιδευόμενος β” κύκλου

 

 

Σχολιάστε

Top