Εγώ είμαι Εσύ

Συγγραφέας: Τζάκλιν Ουίλσον

ΕκδόσειI_am_youς: Ψυχογιός

Η Ρούμπι και η Γκάρνετ γίνονται οι πιο αγαπημένες αδελφές μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Από τότε ζουν μαζί με τον πατέρα τους αλλά και με τη μητριά τους Ρόουζ, την οποία αντιπαθούν και προσπαθούν να διώξουν. Όμως ένα δυσάρεστο γεγονός καταφέρνει να χωρίσει τις δυο αδελφές. Θα μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους και να διώξουν την «ποντικομούρα», όπως χαρακτηρίζουν τη Ρόουζ;

Το λογοτεχνικό βιβλίο της Τζάκλιν Ουίλσον πιστεύω πως είναι μοναδικό. Κάθε σκηνή σού διδάσκει το μήνυμα της εμπιστοσύνης και της αγάπης. Για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι η συγγραφέας στηρίζει τον τίτλο του βιβλίου της (Εγώ είμαι εσύ) στα τόσο δυνατά συναισθήματα. Επίσης, είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο που εύκολα ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται την πλοκή και τη δράση της ιστορίας. Επιπλέον, αυτό που με έκανε να μη σταματάω να το διαβάζω είναι η έντονη αγωνία που επικρατούσε από την αρχή έως το τέλος του βιβλίου.

Το μόνο αρνητικό στοιχείο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ότι θα προτιμούσα να μην τελειώνει τόσο απότομα, αλλά να αναφέρει και τη συνέχεια της ιστορίας. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!!

 

Κατερίνα Μαρή Α2

Σχολιάστε

Top