ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

1ο Τέυχος

Με αυτό το πρωτοποριακό μας τεύχος του σχολικού περιοδικού «Η κιβωτός της Γνώσης» αρχίζουμε μία ωραία συλλογή από διάφορα άρθρα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες μας. Το περιοδικό μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά μέχρι και ενήλικες, μια και μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που είτε τα έχετε ξανακούσει είτε είναι τελείως πρωτόγνωρα. Επίσης αυτό το περιο δικό με τις πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες εργασίας των μαθητών θα βοηθήσει πολύ τους μαθητές του Γυμνασίου αλλά και του ημοτικού για τη συλλογή πληροφοριών για διάφορα μέρη και θέματα.
Εδώ πρέπει να σας αποκαλύψουμε ότι είμαστε οι ίδιοι «συγγραφείς» (αλλά και περισσότεροι) που εκδώσαμε το 1ο τεύχος της σχολικής εφημερίδας του 1ου Γυμνασίου Νάξου το έτος 2006. Πρέπει, επί της ευκαιρίας, να μας συγχωρήσετε για τα τυπογραφικά λάθη που είχε η εφημερίδα και για κάποιες διαφορές στη δεύτερη επανεκτύπωσή της που δεν είχε η πρώτη. Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε γράφοντας ένα περιοδικό, μια και άλλη ομάδα μαθητών ανέλαβε την έκδοση εφημερίδας.

2ο Τέυχος

Συνεχίζουμε και αυτό το μήνα με νέο, ανανεωμένο τεύχος που
είμαστε σίγουροι ότι θα έχει την ίδια επιτυχία με το προηγούμενο.
Δεν έχουμε παραλείψει καμία μας υπόσχεση, όσον αφορά τη συνέχι-
ση στην εκμάθηση Γαλλικών, τις έρευνες, τις Εργασίες και τους δια-
γωνισμούς. Η ομάδα μας ενισχύθηκε κι άλλο με παιδιά από το σχολείο μας και ελπίζουμε να γίνει μία πολλή μεγάλη «παρέα δημοσιογράφων» που θα δημιουργεί ακόμη πιο πολλά. Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς στην έκδοση του περιοδικού μας, δίνοντας ιδέες αλλά και αρθρογραφώντας ακόμη, στέλνοντας απλά ένα e-mail στη διεύθυνση:
kivotos_tis_gnosis@yahoo.gr.

 

Top