ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ (Σίμος Καρακούσης και Ηλίας Βασιλάκης)

    Πριν αρκετές ημέρες είχαμε κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο με μια mercedes του 1977. Αφού όμως γυρίσαμε, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε και στο μέλλον, καθώς η περιέργεια για το καινούργιο μάς ώθησε στην εξερεύνηση!

    Ταξιδέψαμε, λοιπόν, στη Γερμανία και ανακαλύψαμε την νέα S class  που κυκλοφόρησε τη φετινή χρονιά. Βλέποντάς την, μείναμε άναυδοι! Η πρωτοποριακή σχεδίαση με τις τέλειες αναλογίες και αυτό το μοναδικό χρώμα μάς έκανε να συγκινηθούμε! Εξίσου εντυπωσιακό και φουτουριστικό και το εσωτερικό με τις 4 μεγάλες οθόνες επαυξημένης πραγματικότητας, τους led φωτισμούς και το ζωντανό infotainment, που ακούει, σκέφτεται και…  προνοεί!  Η ευρύτητα των εσωτερικών χώρων δίνει την αίσθηση πως μπορεί άνετα να «κατοικήσει» κάποιος εκεί μέσα, αφού είναι τόσο πολυτελές και ευρύχωρο, προσφέροντας ίσως και περισσότερες λειτουργικές ανέσεις από ό,τι ένα σπίτι!

    Όσον αφορά στον νέο υπερσύγχρονο υβριδικό κίνητρα, τα λόγια είναι περιττά, καθώς είναι ένας s500, κάτι που σημαίνει πως αποδίδει ισχύ 457 ίππων και 3.000 κυβικών εκατοστών, αναπτύσσοντας ταχύτητα 0-100χλμ σε μόλις 4.8 δευτερόλεπτα! Τέλος, η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι πολύ καλή – αν όχι τέλεια. Το σύστημα αναγνωρίσης αγνώστων διαδρομών κάνει την οδήγησή σας ξεχωριστή και παράλληλα ασφαλή, διότι επιπρόσθετα και οι ανιχνευτές σύγκρουσης είναι άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό σας, ενώ και οι αερόσακοι βρίσκονται κυριολεκτικά παντού και είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τον κάθε επιβάτη όποτε παραστεί ανάγκη!

    Τυχερός, λοιπόν, όποιος μπορεί να κάνει δικό του ένα τέτοιο όχημα που μας αποκαλύπτει πώς θα είναι στο μέλλον η αυτοκίνηση…

    Εικόνες από το … μέλλον!

image3 image4

image1

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης