Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Κατά την γνώμη μου το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στις  χειρότερες στιγμές του τούτη την περίοδο για πολλούς λόγους.

 

Πρώτον οι αγώνες είναι όλοι στημένοι. Ακόμη κι ένας έφηβος όπως εγώ μπορεί να το καταλάβει! Αυτό είναι ντροπή. Είναι πολύ κακό γιατί όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θέλουν να βλέπουν καθαρά παιχνίδια.

Δεύτερον Τα λεφτά τα έχει μόνο μία ομάδα. Όμως οπαδούς έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Και περιμένουν και εκείνοι η ομάδα τους να προχωράει, να κάνει καλές μεταγραφές, να δείχνει καλό θέαμα.

Τρίτον Επειδή οι παίχτες μάλλον ξέρουν πως είναι στημένα όλα δεν παίζουν με πάθος όπως παλιά κι αυτό πολλές φορές καταντάει εκνευριστικό.

Τέταρτον Οι οπαδοί στο γήπεδο επειδή έχουν πολύ θυμό μέσα τους, δεν σε αφήνουν να παρακολούθησης τον αγώνα διότι βρίζουν, τσακώνονται, κάνουν ζημιές κ.λ.π. Το να πας στο γήπεδο σε άλλα κράτη είναι μια πολύ όμορφη οικογενειακή έξοδος. Εμένα ο πατέρας μου πολλές φορές αποφεύγει να με παίρνει μαζί του γιατί φοβάται μην συμβεί κάτι κακό κατά την διάρκεια του αγώνα. Για να πάρουμε την αδερφή μου και την μαμά μου ούτε λόγος!

Επίσης είμαστε από τις λίγες χώρες που στο champion leauge  συμμετέχει μόνο με δύο ομάδες.  Και οι δεύτεροι πρέπει να περάσει από προκριματικούς όπου εκεί παίζουν, με άλλες ομάδες και αν νικήσουν, θα μπουν σε ομίλους. Ενώ στις άλλες χώρες πάνε δύο κατευθείαν σε ομίλους και οι άλλοι 2 σε προκριματικούς. Αυτά είχα για να σας πω ελπίζω να σας ικανοποίησα.

 

Νίκος Νικολούδης ΣΤ2

Σχολιάστε

Top