«Το καινούργιο βιβλίο του P.Coelho. To συγκλονιστικό πορτρέτο της Μάτα Χάρι!»

«Δεν της έδεσαν τα μάτια, ούτε και τα χέρια. Στάθηκε όρθια, κοιτάζοντας τους εκτελεστές της ολοφάνερα ήρεμη, ενώ ο ιερέας,Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας !

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου «Φύση Χωρίς« Πελίτι.: Μια εναλλακτική κοινότητα συλλογής, διατήρησης και διάσωσης παραδοσιακών σπόρων!»

Με ιστορία 22 ετών η κοινότητα του «Πελίτι» είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει ως κύριους στόχους.: την«Οι άθλιοι του Β. Ουγκώ. Το αριστούργημα που διατρέχει τους αιώνες».

Οι «Άθλιοι» γράφτηκαν για όλα τα έθνη, για όλους τους αιώνες. Είναι ένας καθρέφτης που μας δείχνει τον πραγματικό μας“ADAPTION FILM FESTIVAL”

Το Adaptation Film Festival, είναι ένα νέο φεστιβάλ για τον κινηματογράφο που πραγματοποιείται στην Αθήνα και το συνδιοργανώνουν η MoovieReel«Κ.Π. Καβάφης. Διαχρονικά ποιήματα…»

Ο Κωνσταντίνος Πέτρου Καβάφης, ήταν ένας από του μεγαλύτερους ποιητές του περασμένου αιώνα. Γεννήθηκε και απεβίωσε στην Αλεξάνδρεια της ΑιγύπτουΙστορία της 8ης Μαρτίου

Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα η σημερινή. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιαςΕυχές για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας αγώνων της Γυναίκας

Τρία ποιήματα για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (8 Μάρτη 2013): Τάσος Λειβαδίτης, [Γυναίκες] – Κική Δημουλά, [Εγώ σε προσφωνώ«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Σπιτικές συνταγές για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια!»

«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  ΟΜΟΡΦΙΑΣ:   Σπιτικές συνταγές για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια!» Μια δυσάρεστη έκπληξη μπορεί να σας περιμένει το πρωί«12 απίθανες συμβουλές για όμορφο και σφριγηλό σώμα!»

«Τα καλά κόποις κτώνται» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες που  εκτός από τη μόρφωσή τους δεν παρέλειπαν να φροντίζουν το σώμα« Ηθική μόδα». Η νέα τάση που ενέπνευσε της γυναίκες σε όλο τον κόσμο!»

Με στόχο την δημιουργία μια οικολογικής βιομηχανίας και την προώθηση ρούχων φιλικών προς το περιβάλλον ξεκίνησε το κίνημα ηθικής μόδας

Top