HUAWEI P9 & P9 plus

huawei p9

Εάν θέλετε ένα smartphone με μια λαμπρή, και καινοτόμο φωτογραφική μηχανή, κατόπιν πρέπει να εξετάσετε το νέο Huawei P9. Χτισμένο με τη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων Leica φωτογραφικών μηχανών, P9 και του μεγαλύτερου τηλεφώνου αδελφών του P9 συν πετυχαίνει P8 από τον περασμένο χρόνο ως νέα τηλέφωνα ναυαρχίδων Huawei. Εδώ είναι όλα που πρέπει να ξέρετε για P9 και P9 συν.

Ακριβώς όπως P8 πριν από το, P9 είναι ένα πανέμορφο τηλέφωνο. Η ίδια γλώσσα σχεδίου ρέει από μικρότερο P9 μεγαλύτερο P9 συν. Η Huawei χρησιμοποίησε το γυαλί κυρτός-ακρών στο μέτωπο του αργιλίου συσκευών και αεροδιαστημικός-κατηγορίας στον πίσω, όπως το iPhone. Συν τοις άλλοις, οι αποκαλούμενες «άκρες διαμάντι-περικοπών» λάμπουν και πιάνουν το φως, προσθέτοντας κάποιο πιάσιμο το τηλέφωνο μετάλλων. Το κουμπί δύναμης και rocker όγκου στηρίζονται στη σωστή πλευρά της συσκευής.κατάλογος

Σε IFA το 2016, τα Βερολίνο-βασισμένα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης παρουσιάζουν, Huawei ανήγγειλε μια κόκκινη και μπλε παραλλαγή P9 – ρίξτε μια ματιά κατωτέρω για αυτό που μοιάζουν με.

Το  P9 έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη που είναι ringed με μια λαμπρή μεταλλική καμένη λοξοτομεί άκρη, και τρεξίματα τα απλά κεραιών γραμμών κατά μήκος του κατώτατου σημείου του τηλεφώνου. Επάνω στην κορυφή, η διπλή οργάνωση φωτογραφικών μηχανών με μια λάμψη και ένα μαρκάρισμα Leica κάθεται σε ένα κατασκευασμένο μεταλλικό ένθετο. Η μόνη άλλη λεπτομέρεια είναι το μαρκάρισμα Huawei στο κατώτατο σημείο του τηλεφώνου. Είναι μια λεπτή, λεία συσκευή που ταιριάζει δεξιά με άλλο μέταλλο Huawei smartphones, και έρχεται στο Μαύρο, ασήμι, χρυσός, κόκκινο, μπλε, και αυξήθηκε χρυσός – πάλι, ακριβώς όπως το iPhone.

Το huawei P9 είναι διαθέσιμο σε διάφορες ευρωπαϊκές, ασιατικές, και Μέσο-Ανατολικές χώρες από τις 16 Απριλίου. Είναι άγνωστο εάν P9 και P9 συν θα φθάσουν σε άλλες περιοχές στο κοντινό μέλλον.

P9 είναι το μικρότερο των δύο τηλεφώνων με 5.2 την οθόνη ίντσας του 1080p. Έχει τροφοδοτήσει από νέο Kirin 955 εξηντατετράμπιτος βραχίονας-βασισμένος στο επεξεργαστής 2.5GHz και ποικίλα ποσά Huawei RAM. Ανάλογα με ποια έκδοση αγοράζετε, θα πάρετε 3GB του RAM με 32GB της αποθήκευσης, ή 4GB του RAM και 64GB της αποθήκευσης. Η μπαταρία 3,000mAh μέσα P9 πρέπει να κρατήσει το τηλέφωνο 5 ίντσας για ένα κόσμιο χρονικό διάστημα. Με εκείνη την οθόνη 1080p, μπορείτε εύλογα να ελπίσετε για μια ημέρα και μια μισή χρήση πριν από μια επαναφόρτιση.

Εν τω μεταξύ, P9 συν τον αθλητισμό ένας μεγαλύτερος μια οθόνη 5.5 ίντσας με την τεχνολογία «αφής Τύπου», η οποία είναι ουσιαστικά η ίδια πίεση – ευαίσθητη τεχνολογία οθόνης που είναι πίσω από το τρισδιάστατο χαρακτηριστικό γνώρισμα αφής του μήλου στο iPhone 6S και το χαρακτηριστικό γνώρισμα αφής δύναμης στο ρολόι μήλων. P9 συν δεν είναι το πρώτο τηλέφωνο Huawei για να πάρει την αφή Τύπου, δεδομένου ότι η ακριβότερη έκδοση του συντρόφου S είχε το ίδιο χαρακτηριστικό γνώρισμα. Εντούτοις, αυτό είναι την πρώτη φορά που την βλέπουμε σε ένα smartphone σειράς Huawei Π.

Με μια μεγαλύτερη οθόνη έρχεται μια μεγαλύτερη μπαταρία 3,400mAh, η οποία πρέπει να βοηθήσει να κρατήσει phablet-ταξινομημένο P9 συν σε υπηρεσία.. P9 συν έχει επίσης τον ίδιο επεξεργαστή με P9, αλλά έρχεται με 4GB του RAM και 64GB της αποθήκευσης εξ ορισμού.

Όταν χρησιμοποιείτε τη P9 φωτογραφική μηχανή, Huawei σας θέλει για να αισθανθεί ότι όπως σας χρησιμοποιεί μια από high-end Leica τις φωτογραφικές μηχανές. Το UI σας δίνει την επιλογή τριών τρόπων ταινιών Leica: Τα τυποποιημένα, ζωηρά χρώματα, και τα ομαλά χρώματα, έτσι εσείς μπορούν τσίμπημα η εικόνα στην προτίμησή σας. Το Huawei λέει ότι κάθε τρόπος ταινιών μιμείται τα αποτελέσματα που θα παίρνατε με μια φωτογραφική μηχανή Leica. Υπάρχει ακόμη και ένας μονοχρωματικός τρόπος, για εκείνους που όπως τη γραπτή φωτογραφία. Η φωτογραφική μηχανή έχει επίσης μια πρόσθετη υβριδική τεχνολογία εστίασης, η οποία επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή για να αποφασίσει ποιος τύπος εστίασης είναι καλύτερος για το θέμα είστε πυροβολισμός. P9 έχει το λέιζερ, τον υπολογισμό βάθους, και την αντίθεση για να δημιουργήσει την καλύτερη εστίαση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εκμεταλλευτείτε το χαρακτηριστικό γνώρισμα ευρύς-ανοιγμάτων P9 για να δημιουργήσετε bokeh και τα αποτελέσματα βάθος–τομέων.

ΠΗΓΗ GSMarena

 

Άρθρο: Σιγουλάκης Μηχαήλ

Σχολιάστε

Top