Επεισόδια με τον Πολυκράτη!!

Πηγη. Google Images
Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου πανηγύρισε η ομάδα του Πολυκράτη, καθώς επικράτησε της  ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού με 3-2 σταπέναλτι (2-2 Κανονικός  αγώνας και παράταση  ) παίζοντας καλό και δυνατό ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες αποζημίωσαν τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο .
Οι φιλοξενούμενοι  άνοιξαν το σκορ στο 14΄με πέναλτι που κέρδισε ο Θύμιος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μούτσος,  η  ισοφάριση  για τον Πολυκράτη ήρθε στο 40΄ με τον  Αναστασιάδη . Από εκεί και μετά δεν  άλλαξε κάτι στα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι το ημίχρονο . Στην επανάληψη  και το 85΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με τον Β. Κυριαζή. Το 2-2 έκανε στις καθυστερήσεις ο Σιαφίλιος και το παιγνίδι οδηγήθηκε στην παράταση .
Με  τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και πριν ξεκινήσει η παράταση ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Empiτου Πολυκράτη , στη συνέχεια υπήρξε   30′  διακοπή λόγω υβριστικών συνθημάτων προς τον διαιτητή από την κερκίδα του Πολυκράτη. Ο Διαιτητής  με τους βοηθούς πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε εντολή  να αδειάσει η κερκίδα όπως και έγινε . Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, το σκορ δεν άλλαξε στη ημίωρη παράταση  και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι , με τους γηπεδούχους να παίρνουν την  πρόκριση με 3-2, στον ημιτελικό θααντιμετωπίσουν στα Κοντακαίικα τον Πυθαγόρα.
Τα πέναλτι  των δυο ομάδων  εκτέλεσαν οι: Για τον  Πολυκράτη  
Καρύδης (απέκρουσε ο Κόττορας), Λιόγκας, Γιαννούλης(απέκρουσε ο Κόττορας) , Τσεσμελής, Τζιώτης. Για την ΑΕ Βαθ. Παν/κού Μούτσος , Παλάσκας(απέκρουσε ο  Θράβαλος), Θύμιος, Σιαφίλιος (αουτ) Βελάνης (δοκάρι)
Πηγη. Google Images

Πηγη. Google Images

Πηγή. http://samossport.blogspot.gr

 

 


Σχολιάστε

Top