Call Of Duty Black Ops 3

κατάλογος

CALL OF DUTY BLACK OPS III

Στης 27 Οκτωβρίου 2065, το παιχνίδι αρχίζει με τον παίκτη και το νέο κοβάλτιό τους, Jacob Hendricks, που διεισδύουν μια NRC αεροπορική βάση στην Αιθιοπία για να διασώσει τον αιγυπτιακό πρωθυπουργό εν λόγω από NRC με τη βοήθεια John Taylor και της ομάδας cybernetically ενισχυμένων στρατιωτών του που εργάζονται για τη συμφωνία Winslow. Πρέπει να αποσπάσει NRC, τον παίκτη και το Hendricks, μαζί με την ομάδα CIA άλφα, να χρησιμοποιήσει το σύστημα D.E.A.D της βάσης που καταρρίπτει ένα NRC αεροπλάνο. Μεταμφιεσμένος ως NRC στρατιώτες, ο φορέας και το Hendricks κατορθώνουν να διεισδύσουν τη βάση και διάσωση που λέεται από NRC, αν και ανακαλύπτουν υπάρχουν περισσότεροι φυλακισμένοι από τη Intel τους παρεχόμενη. Η ομάδα γίνεται σύντομα συμβιβασμένη μετά από εν λόγω τους πείθει για να διασώσει τον υπολοχαγό. Khalil, ένας αιγυπτιακοί παλαίμαχος στρατού και πολεμικός ένας ήρωας που το NRC σχέδιο στη χρήση ως εργαλείο στην εκστρατεία τους ενάντια στους αιγυπτιακούς ανθρώπους. Σύντομα ραντεβού με την ομάδα του Taylor μετά από να στριμωχτούν από NRC τις δυνάμεις και προχωρούν να δραπετεύσουν τη βάση, κατορθώνοντας να προμηθεύσουν εχθρικό APC. Πρίν φεύγει, Hendricks πείθει το Taylor για να διασώσει τους άλλους ομήρους μετά από να υπενθυμίσει ότι κάποιο μέρος του πρέπει ακόμα να είναι ανθρώπινο. Ενώ η διαφυγή τους είναι επιτυχής, ο παίκτης και η ομάδα άλφα αφήνονται πίσω αφότου στηρίζει ο επιδρομέας evac τους τη βαριά πυρκαγιά και τα ζωύφια για να αποφύγει έξω κατάρριψη, αν και Hendricks απαιτεί να επιστρέψουν. Ο παίκτης και η ομάδα άλφα είναι τελικά υπέρβαση από τις εχθρικές δυνάμεις και τα μέλη της ομάδας άλφα σκοτώνονται και ο παίκτης επιτίθεται viciously από ένα NRC γρύλισμα, που σχίζει και τα όπλα του παίκτη μακριά και που σπάζει το σωστό πόδι τους έως ότου βρίσκονται και διασώζονται από το Taylor.

Η πίστη ότι είναι η καλύτερη πιθανότητα του παίκτη για την επιβίωση, Taylor τους φέρνει σε μια ερευνητική εγκατάσταση που ειδικεύεται στις προηγμένες κυβερνητικές αυξήσεις που το Taylor και η ομάδα του χρησιμοποιούν και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την ίδια κυβερνητική προκειμένου να σωθεί η ζωή του παίκτη. Το φορέα ξυπνά αργότερα επί ενός τραίνου από το Taylor, το οποίο αποκαλύπτει ότι ο φορέας είχε επιζήσει της αποστολής αλλά είχε τραυματιστεί απειλητικοί για τη ζωή στον τομέα. Ο φορέας σύντομα μαθαίνει ότι το τραίνο που στέκονται είναι μια προσομοίωση που δημιουργείται μέσα σε DNI τους. Η αποκάλυψη ότι στο φορέα δόθηκε το ένα και είναι αυτήν την περίοδο σε ένα ιατρικά προκληθε’ν κώμα, Taylor εξηγεί ότι DNI τους επιτρέπουν σε τους για να επικοινωνήσουν ο ένας με τον άλλον σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο και λένε στο φορέα ότι έχουν τον πολύ δρόμο. Το Taylor τους εισάγει έπειτα στη μονάδα του, η οποία αποτελείται από το Sebastian Diaz, του χειριστή cyber αίθουσα Sarah, και Peter Maretti κατά τη διάρκεια μιας σειράς προσομοιώσεων των προηγούμενων μαχών που συνδέθηκαν με μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα Coalescence τραίνο μέσα στο μυαλό του φορέα.

Κάθε χειριστής βοηθά το φορέα στην τοποθέτηση συναρμολογεί στο πώς να χρησιμοποιήσει τη νέα κυβερνητική τους στον αγώνα επίσης ενισχμένος να προχωρήσουν μέσω της μιμούμενης τρομοκρατικής πράξης. Αν και ο φορέας αποδεικνύεται ως αποδοτικό στρατιώτη, ο φορέας υφίσταται μια σημαντική οπισθοδρόμηση όταν συναντούν τυχαία μια ομάδα μιμούμενων γρυλισμάτων, αναγκάζοντας την προσομοίωση για να αποσταθεροποιήσουν εν συντομία έως ότου ο Diaz ηρεμούν κάτω τους από, ο οποίος αποκαλύπτει ότι DNI τους μπορεί να αναγκάσει ορισμένες τραυματικές μνήμες για να φανεί ρεαλιστικές και μπορεί να έχει τα καταστρεπτικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εάν όχι μεταχειρισμένος. Ο φορέας φθάνει τελικά στο τελικό στάδιο του προσομοιωμένου βομβαρδισμού τραίνων και κατορθώνει να φθάσει στη βόμβα, αλλά είναι ανίκανος να το διασκορπίσει εγκαίρως ακόμη και με DNI τους. Ο φορέας παραμένει αβέβαιος αυτού που να κάνει έως ότου ενισχύονται από το Taylor, το οποίο λέει στο φορέα ότι η λύση είναι πραγματικά αρκετά απλή. Υπολογισμός ότι το αυτοκίνητο τραίνων που φέρνει τη βόμβα μπορεί να αποσυνδεθεί από το υπόλοιπο του τραίνου χρησιμοποιώντας DNI τους, οι θυσίες φορέων οι ίδιοι με την αποσύνδεση του αυτοκινήτου τραίνων ενώ ακόμα εσωτερική και η βόμβα πυροδοτεί, τελειώνοντας την προσομοίωση. Το Taylor ενημερώνει έπειτα το φορέα ότι δεν υπεάρξε πραγματικά κανένας τρόπος να σταματηθεί το τραίνο παρά τις δυνατότητες όλου του φορέα νέες, λέγοντας τους ότι αν και DNI τους μπορεί να τους παρουσιάσει όλες τις απαντήσεις, θα είναι πρόκειται μέχρι τους να επιλέξει τι πρέπει να θυσιάσουν και ότι μερικές φορές πρέπει να παρατήσουν. Ο φορέας είναι έπειτα στον πραγματικό κόσμο και ενημερώνεται από το Taylor ότι είναι για τη χειρουργική επέμβαση. Αν και Hendricks δεν τραυματίστηκε στην αποστολή, προσφέρεται εθελοντικά για την κυβερνητική χειρουργική επέμβαση επίσης και αυτός και ο φορέας στρατολογούνται στη μονάδα του Taylor.

Το 2070, ο φορέας και το Hendricks, που είναι τώρα στενοί φίλοι, στρατολογούνται από τον πράκτορα Rachel Kane CIA για να ερευνήσουν το μαύρο σταθμό CIA σε Σινγκαπούρη που έχασε τις επικοινωνίες. Στη διαδρομή αντιμετωπίζουν τους στρατιώτες ποδιών για την άσπλαχνη εγκληματική οργάνωση τα 54 Immortals, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο στρατιωτικό εξοπλισμό βαθμού. Πρέπει να παλεψουν μέσω των 54i δυνάμεων για να επιτύχουν το στόχο τους, οι χειριστές αναγκάζονται προσωρινά από ένα άτομο του πολέμου «πολέμαρχος» cyborg προτού να διασωθούν από Kane, το οποίο ενώνει έπειτα Hendricks και το φορέα στην επίτευξη του ασφαλούς σπιτιού. Επάνω στην άφιξη, η ομάδα ανακαλύπτει το μαύρο προσωπικό σταθμών CIA που δολοφονείται άγρια στην τελετουργική «άρνηση της μετενσάρκωσης» και τις κινήσεις στοιχείων. Ενώ αρχικά θεωρούν ότι 54i enforcer Jae Xiong είναι αρμόδιο για τις δολοφονίες, Kane περνά από τα κούτσουρα εισόδων για το ασφαλές σπίτι και ανακαλύπτει ότι η ομάδα του Taylor ήταν οι τελευταίες εκεί πρίν φθάνει. Και Hendricks και ο φορέας είναι αρχικά μη πεπεισμένοι της θεωρίας Kane για το Taylor, εξυπηρετώντας με τον για τα προηγούμενα πέντε έτη.

Προκειμένου να μαθευτεί η αλήθεια για αυτό που συνέβη, ο φορέας και το Hendricks κατόπιν οδηγούν μια επίθεση στη 54 αθάνατη έδρα στους βιο θόλους για να ανακτήσουν τις κινήσεις στοιχείων με την τοποθέτηση ως όπλα των εμπόρων, που κάνουν την επαφή με 54i τον έμπορο Danny Li φαρμάκων teahouse που είναι κύριο από 54i. Ενώ Hendricks προσπαθεί να μάθει το χώρο Jae Xiong, το λι δηλώνει ότι κανένας δεν τον έχει δει στα έτη. Μετά από να κατορθώσει να πειστεί το λι για να λειτουργήσει με τους, το ζευγάρι συμβιβάζεται από 54i τους ηγέτες και τους αμφιθαλείς Goh λ. και Goh Xiulan, τα οποία γρήγορα συνάγουν ότι ο έμπορος όπλων είναι πραγματικά μέλη της συμφωνίας Winslow. Πολύ έξω αριθμημένος, Hendricks διαταγές Kane στις ενεργούς φιλικούς ενισχύσεις γρυλίσματος, τη δολοφονία και Goh λ. και λι και τον καταναγκασμό Goh Xiulan για να φύγει. Μετά από να παλεψουν τον τρόπο τους στη 54i έδρα, ο φορέας και το Hendricks πιάνουν Goh Xiulan να αποκρυπτογραφήσουν τις κινήσεις, με Hendricks χτυπώντας την έξω. Προσπαθούν έπειτα να τραβήξουν τις πληροφορίες από τις κινήσεις, αλλά είναι κλειδωμένοι έξω λόγω ενός συστήματος ασφάλειας DNA που επιτρέπει μόνο στους αμφιθαλείς Goh για να έχει πρόσβαση στην κονσόλα. Με τους ελάχιστους νεκρούς Goh, οι φορείς χωρίζουν Goh Xiulan δεξιού προκειμένου να προσεγγιστεί η κονσόλα, μια πράξη που ενοχλεί σαφώς Hendricks. Μετά από να λάβει τις πληροφορίες από τις κινήσεις, το ζευγάρι δραπετεύει έπειτα με Hendricks υποστηρίζοντας ότι τι είδε ήταν bullshit, επιβεβαιώνοντας ότι το Taylor και η ομάδα του έχουν πάει πράγματι απατεώνας.

Για να καταλάβει την ξαφνική προδοσία του Taylor, η ομάδα χρησιμοποιεί έπειτα τη Intel που ανάκτησαν για να ερευνήσουν την περιοχή τελευταίοι op του Taylor, μια εγκαταλειμμένη Coalescence δυνατότητα εταιριών σε Σινγκαπούρη όπου 300.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν έναν μακροπρόθεσμο πριν. Μέσα στη δυνατότητα, Hendricks και ο φορέας και οι δύο επιτίθενται από τα φαινομενικά ανενεργά γρυλίσματα, επίδειξη περίεργη, ανθρώπινα όπως τη συμπεριφορά. Ανακαλύπτουν ότι η δυνατότητα ήταν πραγματικά μια κάλυψη για ένα μαύρο πρόγραμμα CIA που ονομάστηκε το πρόγραμμα Corvus και πιό πρόσφατος βρείτε του αποσυντεθειμένου πτώματος Jae Xiong και διάφορων άλλων θεμάτων δοκιμής, μαθαίνοντας ότι η CIA εκτελούσε τα πειράματα DNI σε τους ενάντια στη θέλησή τους. Σύντομα μαθαίνουν ότι ο Diaz ο ίδιος είναι κοντινός και έχει γαντζωθεί μέχρι τον κεντρικό πυρήνα ΚΜΕ της δυνατότητας, που ελέγχει τα γρυλίσματα και που φορτώνει τις ασφαλείς θέσεις σπιτιών CIA στις πολλαπλές πηγές παγκοσμίως. Να πρέπει να σταματηθεί η Intel διαρρέει, Kane διαταγές Hendricks και ο φορέας για να τον σταματήσει. Ενώ κατορθώνουν να σταματήσουν το Diaz, η Intel στάλη δυστυχώς, αποκαλύπτοντας κάθε ασφαλή θέση σπιτιών CIA παγκοσμίως. Να πρέπει να γίνουν κατανοητά τα κίνητρα του Taylor, Kane διατάζει ένα απρόθυμο Hendricks για να διασυνδέσει με DNI του Diaz, φονικός το στρατιώτη απατεώνων στη διαδικασία. Η ομάδα μαθαίνει ότι η ομάδα του Taylor κυνηγά αυτήν την περίοδο τους δύο μόνους επιζόντες του προγράμματος: Ο Δρ. Το Yousef Salim, που κατοικούν στο Κάιρο, και Sebastion Krueger, που είναι τρέχοντα ίχνη είναι άγνωστα. Γίνονται σύντομα συμβιβασμένοι από 54i τις δυνάμεις, οι οποίες τοποθετήθηκαν αιχμή μακριά από τις πληροφορίες Diaz τους έστειλαν πρίν πεθαίνουν. Το Goh Xiulan, τώρα με ένα βιονικό χέρι, διατάζει τον υπολοχαγό της για να προκαλέσει τις εκρηκτικές ύλες σε όλη τη δυνατότητα, προκαλώντας το στην πλημμύρα. Ενώ Hendricks και ο φορέας κατορθώνουν να δραπετεύσουν τη δυνατότητα, Kane τους διατάζει για να αποχωρήσει από Σινγκαπούρη για να αποφύγει εκτέλεση από 54i.

Ξέροντας ότι Kane δεν θα έχει καμία πιθανότητα της επιβίωσης εάν μένει, ο φορέας αρνείται να την εγκαταλείψει και πείθει Hendricks για να βοηθήσει τη διάσωση Kane από 54i τις δυνάμεις, οι οποίες εισβάλλουν αυτήν την περίοδο σε Σινγκαπούρη στην εκδικητική ανταπόδοση για το θάνατο Goh λ. Στη διαδρομή στο ασφαλές σπίτι το Taylor τους έρχεται σε επαφή με και υποστηρίζει ότι έχει πει την αλήθεια και ότι η οργή 54i’s επάνω στους πολίτες Σινγκαπούρης είναι δίκαια. Αναγνωρίζει στην αποκάλυψη των πληροφοριών σε τους καθώς επίσης και το δόσιμο τους της πρόσβασης στα πρωτόκολλα καναλιών CIA comm. Το Taylor επίσης αναφέρει ότι κάνει αυτό για να βρεί το παγωμένο δάσος, στο οποίο τα φύλλα και Hendricks και ο φορέας συνέχυσαν. Μετά από να φθάσει το ασφαλές σπίτι, μια έκρηξη χτυπά πίσω τους δύο χειριστές, καταπίνοντας το κτήριο στις φλόγες. Ενώ Hendricks θεωρεί ότι η έκρηξη σκότωσε Kane, ο φορέας αρνείται να σταματήσει και προσπαθεί να την διασώσει, αλλά επιτίθεται ξαφνικά από Goh Xiulan σε μία προσπάθεια να εκδικηθεί ο αδελφός της, αλλά σκοτώνεται τελικά από το φορέα όταν καίει το κρανίο της σε μια γυμνή φλόγα σωλήνων. Περπατώντας έξω του καψίματος που χτίζει με ένα πληγωμένο Kane, ο φορέας τιμωρεί Hendricks για να σταματήσει σε Kane. Το Hendricks μουρμουρίζει συνεσταλμένα «εσείς έχει πολύ αίμα σε σας. »

Μετά από να δραπετεύσει Σινγκαπούρη, η ομάδα διευθύνει έπειτα στην Αίγυπτο για να ρωτήσει Yousef Salim, το οποίο εήταν κατανοημένο από τον υπολοχαγό. Δυνάμεις Khalil. Το Hendricks, που είναι στην άκρη, ρωτά Salim, λέγοντας του ότι το Taylor και η ομάδα του θα τον σκοτώσουν εκτός αν αποκαλύπτει τι που ξέρει για το πρόγραμμα και το παγωμένο δάσος, που θέλουν να ξέρει γιατί η μονάδα απατεώνων βασανίζεται με το. Το Salim αναγνωρίζει ότι είχε εργαστεί στο μυστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα παράνομα πειράματα DNI για τους ανθρώπους, και ότι η εργασία του ήταν να ανακουφίσει τα συναισθηματικά ασταθή θέματα δοκιμής, χρησιμοποιώντας το πλασματικό παγωμένο δάσος ως τρόπο να κρατηθεί η ηρεμία θεμάτων. Γίνοντας επιθετικότερο, Hendricks απαιτεί βίαια γιατί το Taylor και η ομάδα του βασανίζονται με το παγωμένο δάσος, αλλά διακόπτεται από μια ξαφνική έκρηξη. Μαθαίνοντας σπου NRC επιτίθεται, η ομάδα βοηθά Khalil και τις δυνάμεις του στην απόκρουση της επίθεσης. Χρησιμοποιώντας την επίθεση ως τρόπο να αποσπαστεί η ομάδα, το Taylor και η ομάδα του συλλαμβάνουν έπειτα το Δρ. Salim, αν και ο φορέας είναι σε θέση να τους ακολουθήσει χρησιμοποιώντας ένα μικρό ακολουθώντας τσιπ που είχαν γλιστρήσει σε Salim νωρίτερα. Θυμωμένο πέρα από την μη γνώση για τον ιχνηλάτη, Hendricks τρυπά το φορέα σκληρό πέρα από το πρόσωπο, που κατηγορεί με διατρητική μηχανή τους για την κράτηση των μυστικών από τον μαζί με Kane. Ο φορέας έπειτα εξηγεί ότι κάτι κάνει λάθος σαφώς με Hendricks από να αποχωρήσει από Σινγκαπούρη, και ότι έκαναν την κλήση για να μην πουν Hendricks για τον ιχνηλάτη. Αισθαμένος την τύψη ενάντια στο χτύπημα του φίλου του, Hendricks βοηθά την υποστήριξη φορέων, που αναγνωρίζει ότι δεν πρέπει να έχει πάρει τα συναισθήματά του για την αποστολή έξω για το φορέα, αλλά τους λέει ότι όλα για το αισθάνονται λανθασμένα.

Αλλού, η ομάδα του Taylor ρωτά Salim για τη θέση του παγωμένου δάσους, και τον εκτελεί έπειτα δεξιά μετά από την αίθουσα διαταγών του Taylor στην ενέδρα ο αιγυπτιακός στρατός χρησιμοποιώντας ένα κοστούμι Manticore Mech, χρειαμένος το χρόνο να ολοκληρώσει την ερώτηση και τη διαφυγή του. Ενώ η αίθουσα αποδεικνύεται μια πρόκληση ενάντια στο φορέα και το Hendricks, νικιέται τελικά. Πρέπει να ξέρει περισσότερων πίσω από τα κίνητρα του Taylor, ο φορέας αποφασίζει να διασυνδέσει με DNI της αίθουσας ενάντια της και Hendricks στις αντιρρήσεις. Ο φορέας είναι έκπληκτος να διαπιστώσει ότι το μυαλό της αίθουσας υπερασπίζεται βαριά σε μία προσπάθεια να ανακαλυφθεί τι αυτή που κρύβει. Μετά από να παλεψει μέσω των ψηφιακών υπερασπίσεων των αιθουσών απασχολήστε και να καταστρέψει ποια υπολείμματα της υποσυνείδητης, ο παίκτης ανακαλύπτει την παρουσία ενός ιού AI που ονομάζεται Corvus, το οποίο είχε αλλοιώσει το Taylor και την ομάδα του κατά τη διάρκεια της αποστολής τους σε Σινγκαπούρη, που έχει ενσωματωθεί στα DNI της ομάδας του Taylor και αργά που αναλαμβάνει την κυβερνητική τους, όντας σε θέση να ελέγξει τις ενέργειές τους ενάντια στη θέλησή τους. Μετά από να αποσυνδέσει με DNI της αίθουσας, ο φορέας λέει Kane για το AI και τη θέση του Taylor και Maretti, τα οποία έχουν πάρει το καταφύγιο σε ένα υδροφόρο στρώμα που ελέγχεται από NRC.

Με τη βοήθεια από Khalil και τον αιγυπτιακό στρατό, ο φορέας, το Hendricks, και το Kane προωθούν μια επίθεση στο υδροφόρο στρώμα σε μία προσπάθεια να συλληφθούν το Taylor και Maretti. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τα κυβερνητικά συστήματα του φορέα διακόπτουν ξαφνικά έως ότου Kane ξυπνούν τα από, που αποκαλύπτει ότι Corvus μπορεί επίσης να μολύνει καθένα που διασυνδέει με το, σημαίνοντας ότι και Hendricks και ο φορέας είναι μολυσμένοι δεδομένου ότι είχαν διασυνδέσει με το Diaz και την αίθουσα. Συνεχιζόμενη την επίθεση, η ομάδα αποφασίζει να κλειδώσει κάτω από τη δυνατότητα προκειμένου να παγιδευτούν οι στρατιώτες απατεώνων. Ενώ κατορθώνουν να σφραγίσουν Maretti μέσα, το Taylor τον κάνει έξω και φεύγει σε έναν NRC επιδρομέα. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους Maretti, ο φορέας και Hendricks συνεχίζει να δοκιμάζει την περιπλοκή στην κυβερνητική τους δεδομένου ότι Corvus παίρνει αργά τον έλεγχο τους. Ενώ ο φορέας κατορθώνει να παλεψει μακριά την επιρροή Corvus, Hendricks αρχίζει να παίρνει τις απογοητεύσεις του έξω στο φορέα, που κατηγορεί τους για την απώλεια της προοπτικής και ακόμη και να προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να απειλήσει να σκοτώσει Kane, θεωρώντας ότι είναι κάπως πίσω από αυτό έως ότου χτυπιέται κάτω από το φορέα. Η αφήγηση Hendricks ότι κανένας δεν θα είναι σε θέση να τους βοηθήσει μόλις πάρει Corvus τον έλεγχο, ο φορέας υπενθυμίζει σε τον τη φιλία τους και ότι θα χρειαστούν ο ένας τον άλλον περισσότερο από πάντα εάν πρόκειται να παλεψουν μακριά Corvus. Κατορθώνοντας να φέρει Hendricks πίσω στις αισθήσεις του, το ζευγάρι βρίσκει έπειτα και αντιμετωπίζει Maretti, το οποίο προσπαθεί να τις σκοτώσει με ένα τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών αλλά σκοτώνεται τελικά από το φορέα όταν τα πιό πρόσφατα λακτίσματα αυτός έξω ένα παράθυρο επάνω σε έναν σωρό των συντριμμιών, ανασκολοπίζοντας τον.

Η ομάδα έπειτα μαθαίνει ότι το Taylor είχε κάνει να εξετάσει NRC σε αντάλλαγμα της προστασίας και είναι αυτήν την περίοδο στους πύργους Lotus, ένα NRC φρούριο στην πόλη του Καίρου. Η ομάδα κάνει έπειτα μια προσπάθεια να συλλάβει το Taylor, που σκοτώνει NRC στρατηγός Hakim ως τρόπο να αρχιστεί μια επανάσταση πόλεων ευρέως που θα εκτρέψει τη NRC προσοχή. Δεδομένου ότι κάνουν τον τρόπο τους προς το Taylor, ο φορέας και το Hendricks συνεχίζουν να υφίστανται τις δυσλειτουργίες στην κυβερνητική τους, δοκιμάζοντας τις σταθερές διακοπές του συστήματος και τις παραισθήσεις καθώς επίσης και τη φωνή ακοής Corvus. Ενώ ο φορέας είναι ακόμα ικανός να παλεψει της επιρροής του AI, Hendricks, που είχε μολυνθεί από Σινγκαπούρη, γίνεται επιθετικότερο και βίαιο προς τους συμμάχους του, που δηλώνουν ότι παλεύουν μια χάνοντας μάχη και ότι δεν θα κάνουν καμία διαφορά εάν κερδίζουν ή χάνουν. Μετά από να κατορθώσει να επιτευχθεί η θέση του Taylor, Henricks και η προσπάθεια φορέων στο λόγο με τον παλαιό ηγέτη τους, ο οποίος είναι σε ένα κατατονικό κράτος. Ο ισχυρισμός ότι θα τους πάρει όλο το σπίτι, Taylor παίρνει τον έλεγχο των NRC γρυλισμάτων σε όλη την πόλη, που επιτίθεται σε της καθεμίας στην περιοχή συμπεριλαμβανομένων των NRC στρατιωτών. Χαράζοντας το Taylor, Khalil τους έρχεται σε επαφή με και τους λέει ότι ξεπερνιέται αριθμητικώς πολύ από NRC προτού να αποκόψει η επικοινωνία του, με Kane επιβεβαιώνοντας ότι οι εχθρικές δυνάμεις συνέλαβαν Khalil. Ενώ το αίτημα φορέων αρχικά ότι εκτός από Khalil, Kane υπενθυμίζουν σε τους ότι το Taylor είναι η προτεραιότητα αλλά υπόσχεται ότι θα κάνουν τι μπορούν μόλις τελειώνει αυτό.

Μετά από να κατορθώσει να προφθάσει στο Taylor, το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο σύντομα από έναν στρατό των γρυλισμάτων, με Hendricks μένοντας πίσω για να τους κρατήσει μακριά ενώ ο φορέας συνεχίζει να ακολουθεί το Taylor στην κορυφή των πύργων Lotus. Ο φορέας παλεύει έπειτα το Taylor, ο οποίος έχει επιτάξει μια εχθρική μητρότητα. Ενώ ο φορέας κατορθώνει να πάρει κάτω από τη μητρότητα, ο κυβερνητικός βραχίονάς τους καρφώνεται από τα συντρίμμια του σκάφους, διακόπτοντας μερικώς άλλα συστήματα, τα οποία τα καθιστούν ανυπεράσπιστα. Το Taylor, που επέζησε της συντριβής αβλαβούς, βγάζει ένα μαχαίρι αγώνα με την πρόθεση της δολοφονίας του φορέα. Μετά από απελπισμένα να προσπαθήσει να πειστεί το Taylor ότι δεν είναι ο ίδιος, ο φορέας κατορθώνει να περάσει σε τον εν συντομία δεδομένου ότι το Taylor επανακτά τις αισθήσεις του και σχίζει έξω DNI του μέσω του λαιμού του, κόβοντας αποτελεσματικά την επιρροή Corvus πέρα από τον. Ενώ ο φορέας αρχικά θεωρεί ότι τελειώνει, το Taylor υπενθυμίζει σε τους ότι Corvus κατοικεί ακόμα στα DNI και του φορέα και Hendricks, κάνοντας τους χαλαρά τις άκρες. Αν και το πληγωμένο Taylor δεν θεωρείται πλέον απειλή, σκοτώνεται ξαφνικά από Hendricks, το οποίο έχει ενδώσει τελικά στον ιό και αφήνει το φορέα καρφωμένο, αναχωρώντας σε μια άλλη μητρότητα στη Coalescence δυνατότητα στη Ζυρίχη, Ελβετία προκειμένου να βρεθεί Krueger.

Το Kane κατορθώνει να εξαγάγει το φορέα και τους φέρνει στο νοσοκομείο, όπου ο φορέας λέει Kane ότι πρέπει να σταματήσουν Hendricks. Το Kane, που δεν θέλει να χάσει το φορέα, προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν ειναι απαραίτητο να κάνουν αυτό, που δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί εάν ο φορέας επιλέγει να πάει κάτω από αυτήν την πορεία. Ο φορέας, που τίθεται στην παύση Hendricks, λέει Kane ότι αυτό είναι ποιοι που είναι, με Kane που φεύγει πίσω από το bandana της και που λέει στο φορέα για να μην την ξεχάσει. Κάποιος χρόνος αργότερα, ο φορέας και το Kane, που είχαν επιλέξει να παραμείνουν με το φορέα από την πίστη, διευθύνουν στη Ζυρίχη για να σταματήσουν Hendricks. Ενώ έχουν την υποστήριξη του ZSF, παρακωλύονται στη διαδρομή όταν πειρατεύει Hendricks τα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών της ολόκληρης πόλης και τους ρομποτικούς υπερασπιστές. Μετά από να παλεψουν μέσω διάφορων χαραγμένων ρομπότ, ο φορέας και το Kane κατορθώνουν να παραβιάσουν το Coalescence HQ, ανακαλύπτοντας ότι Coalescence έχει βρεί και έχει ξαναδιπλώσει τη θανάσιμη Nova 6 αερίου νεύρων, δένοντας τον ιό στις εκρηκτικές ύλες που σκότωσαν τους 300.000 ανθρώπους σε Σινγκαπούρη. Το Kane προσπαθεί να παρακάμψει την ασφάλεια με την έναρξη των πρωτοκόλλων έκτακτης ανάγκης, αλλά εξαπατιέται και σκοτώνεται από Corvus όταν την παγιδεύει σε ένα σύνολο δωματίων της Nova 6. Προτού να πεθάνει, Kane προειδοποιεί το φορέα για να μην εμπιστευθεί σε DNI τους, ξέροντας ότι Corvus είναι σχεδόν πλήρες κατηχώντας τους. Ο φορέας συνεχίζει επάνω και αντιμετωπίζει Hendricks, το οποίο κρατά τον όμηρο του Sebastian Krueger σε μία προσπάθεια να είναι γνωστός τι το παγωμένο δάσος είναι. Ο φορέας κάνει μια τελική προσπάθεια στο λόγο με Hendricks, αλλά αναγκάζεται να τον σκοτώσει αφότου εκτελεί Krueger προκειμένου να αποτραπεί Corvus από τη διάδοση.

Όντας ο μόνος επιζών πλήθος του ιού, ο φορέας προσπαθεί να διαπράξει αυτοκτονία για να τους αποτρέψει από τον έλεγχο από Corvus, αλλά καταλήγει μέσα σε έναν μιμούμενο κόσμο που δημιουργείται μέσα σε DNI τους. Εκεί, ο φορέας επανασυνδέεται με τις ψηφιακές μετενσαρκώσεις των συμπαικτών τους, με Hendricks ενημερώνοντας το φορέα ότι έχουν φθάσει στο παγωμένο δάσος, μια θέση όπου μπορούν ψηφιακά να ζήσουν επάνω μετά από το θάνατο δεδομένου ότι τα μυαλά τους έχουν γίνει ένα μέρος του μυαλού κυψελών Corvus. Βλέποντας ότι οι προηγούμενοι σύμμαχοί τους όλοι έχουν δώσει στην επιρροή Corvus, ο φορέας συνεχίζει επάνω έως ότου αντιμετωπίζουν Corvus με μια ψηφιακή έκδοση Krueger, το οποίο είχε επίσης ένα DNI, και απαιτεί να ξέρει γιατί δημιουργήθηκε. Το Krueger υποστηρίζει ότι κάθε κομμάτι της τεχνολογίας που αγκαλιάστηκε από τους δημόσιους παρουσιασμένους νέους τρόπους για τους εχθρούς τους να τους συμβιβάσουν, και το DNI ήταν ένας τρόπος τις σκέψεις καθεμία αμέσως. Το Corvus είχε ως σκοπό να τους καταχωρήσει. Μετά από να λειπωθεί ότι δεν ήταν παρά ένα λάθος, Corvus δολοφονεί άγρια Krueger και καταστρέφει τι παρέμεινε υποσυνείδητού του. Ο φορέας, που συγκλονίζεται από αυτό που βεβαίωσαν, γονατίζει κάτω στην απελπισία έως ότου αντιμετωπίζουν ψηφιακά το Taylor, το οποίο υποστηρίζει ότι ήταν μοναδικός για να απορρίψει την επιρροή του AI πρίν πεθαίνει που έκανε αυτό που παρέμεινε υποσυνείδητού του ένας ιός στο σύστημα Corvus. Η συμφωνία να ενισχυθεί η πάλη Corvus, Taylor φορέων εξηγεί ότι ο μόνος τρόπος για το φορέα να νικήσει Corvus είναι οριστικά να αρχίσει μια εκκαθάριση συστημάτων σε DNI τους.

Ενώ ο φορέας είναι ακόμα ικανός να παλεψει μέσω των ψηφιακών δυνάμεων Corvus, το διανοητικό κράτος τους γίνεται όλο και περισσότερο σπασμένο και αρχίζουν στις λέξεις Corvus ασμάτων, αν και υπολείμματα του Taylor η φωνή λόγου τους και λένε σε τους για να συνεχίσουν προς τα εμπρός. Μετά από να παλεψει τον τρόπο τους μέσω των ψευδαισθητικών δυνάμεων Corvus, ο φορέας κατορθώνει να επανακτήσει τον έλεγχο του σώματός τους και προσπαθεί να εξαγνίσει DNI τους. Το Corvus καταβάλλει τελευταία προσπάθεια τάφρων να ελεγχθεί ο φορέας, αλλά κρατιέται μακριά από το Taylor, ο οποίος λέει στο φορέα για να συνεχίσει. Ο φορέας εξαγνίζει έπειτα DNI τους, αναγκάζοντας και Corvus και το Taylor για να εξαφανιστεί. Δεδομένου ότι ο φορέας σκοντάφτει από το κτήριο όπου η ελεγχόμενη ρομποτική ήταν υπέρβαση από το ZSF, ένας στρατιώτης ζητά από το φορέα για να προσδιοριστεί. Δεδομένου ότι το σύστημά τους ολοκληρώνει αργά την εκκαθάριση, ο φορέας λέει «το Taylor» προτού να εξασθενίσει εντυπωσιακά η οθόνη στο Μαύρο, που αφήνει τη μοίρα μη-πραγματικότητας του φορέα άγνωστη.

ΠΗΓΗ: FONDOM.com

Άρθρο: Μιχαήλ  Σιγουλάκης

Σχολιάστε

Top