ΔΙΑΚΟΠΕΣ CAMPING

 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ CAMPING.imageΗ Αγία Άννα είναι ένα χωριό στην Εύβοια και ανήκει στον δήμο Μαντουδίου.

Είναι σε υψόμετρο 280 μ. κι έχει ένα λαογραφικό μουσείο με παραδοσιακές φορεσιές, κοσμήματα, υφαντά κτλ.

Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται η πλατεία και στη βόρεια πλευρά ο ιερός ναός της Αγίας Άννας με τη θαυματουργή εικόνα, από όπου πήρε και το όνομά του το χωριό.

Στο νότιο τμήμα του χωριού βρίσκεται η βοτσαλωτή παραλία κι εκεί βρίσκεται και ένα υπέροχο camping μέσα στο δάσος.

Το camping έχει μέσα 2 πισίνες, ένα εστιατόριο, ένα mini market, πολλά σπιτάκια ή σκηνές, μια μικρή παιδική χαρά, τραμπολίνο με σχοινιά κι ένα κάστρο που μέσα μπορείς να παίξεις ή να δεις θέατρο ή σινεμά.

Το ξεχωριστό με αυτό το camping είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα παιδιά όλη μέρα.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων έχει ως εξής:

Κάθε πρωί που ξυπνάς, έξω από την πόρτα σου ή τη σκηνή σου υπάρχει ένα γράμμα που σου λέει το σημείο συνάντησης των παιδιών με τους ανιματέρ. Μπορείς να πας με το ποδήλατό σου ή με τα πόδια, με γονείς ή όχι. Ο χρόνος διασκέδασης ξεκινάει στις 11 το πρωί συνήθως στην πισίνα, όπου εκεί παίζουμε με χαρά, διάφορα παιχνίδια αρκετή ώρα. Το μεσημέρι σταματάμε για φαγητό και μετά μπορείς με την οικογένειά σου να πας στην πισίνα να χαλαρώσεις στην ξαπλώστρα, μέχρι να ακούσεις από τα μεγάφωνα την έναρξη του επόμενου παιχνιδιού, το οποίο συνήθως είναι κατασκευές ή ζωγραφική.

Το απόγευμα μπορείς να πας στη σκηνή σου να χαλαρώσεις και να ετοιμαστείς για τις επόμενες δραστηριότητες που είναι ένα κουκλοθέατρο και το βραδάκι πάμε για σινεμά. Όλα αυτά γίνονται αν θέλεις και τελειώνουν στις 11 το βράδυ.

Η Αγία Άννα κατά τη γνώμη μου, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να κάνεις τις διακοπές σου το καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να έχεις μαζί τους φίλους σου, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσεις εκεί πολλά καταπληκτικά παιδιά!

 

Μυρτώ Διαμαντοπούλου (Δ1)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Top