Editorial

Press

mentoring-discussion

30/11/ 2014

Τη φετινή σχολική χρονιά 2014-2015,  με πρωτοβουλία των καθηγητριών,  κ. Καμάργιου και κ.Σιδηρά συγκροτήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα,  της οποίας τα μέλη είναι 23 μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας, toυ  Γυμνασίου Φερών.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό << Sferiko  Magazino >> είναι μία θαυμάσια ευκαιρία μέσα από την οποία θα προβάλουμε τον τόπο και το σχολείο μας,  αλλά και διάφορες δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μιας και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνουμε,  ως δημοσιογραφική ομάδα,  να πραγματοποιήσουμε ένα τόσο ξεχωριστό και πρωτότυπο εγχείρημα  , προβληματιζόμαστε για το αν θα  καταφέρουμε  να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Ωστόσο, είναι ένα κίνητρο να αναδείξουμε τις δημιουργικές μας ιδέες και να καταβάλουμε σημαντική προσπάθεια ,  έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Με εκτίμηση,

Οι αρχισυντάκτριες του 1ου τεύχους

Μπακόλα Φωτεινή, Δανίδου Μαρία

3 σχόλια στο Editorial

  1. Ο/Η ΣΙΔΗΡΑ ΜΑΡΙΑ λέει:

    Καλοτάξιδο!!!

  2. Ο/Η ΚΑΨΙΔΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ λέει:

    Έχετε τα θερμά μου συγχαρητήρια . Χαίρομαι που συγκροτείται και πάλι δημοσιογραφική ομάδα στο Γυμνάσιο Φερών. Η πρώτη από το 2005-6 επιμελήθηκε μια σειρά εντύπων του Γυμνασίου Φερών που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνον.
    Εύχομαι από καρδιάς η νέα προσπάθεια να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

    Καψίδης Ναθαναήλ,
    Πρώην Δ/ντής του Γυμνασίου Φερών

Σχολιάστε

Top