ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

 

Summer-Blue-Beach-Wave-Wallpaper-HD

Επιτέλους έφτασε το καλοκαίρι , έφτασε η ώρα για χαλάρωση και για ξεκούραση μετά από μια χρονιά γεμάτη με υποχρεώσεις και διάβασμα. Σε λίγους μήνες θα αρχίσει μια καινούργια περίοδος στη ζωή μας. Θα πάμε στο γυμνάσιο και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι έχει χαρά που ήρθε, λύπη που χωριζόμαστε μετά από έξι χρόνια παρέας όλοι μαζί, αλλά και λίγο άγχος για τα μαθήματα και τις εξετάσεις.

Μέσα στο μυαλό μου υπάρχουν πολλά σχέδια για το καλοκαίρι. Σκέφτομαι τα μπάνια που θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε, το ψάρεμα που θα τρέχω να κάνω στις ακρογιαλιές ,τώρα μάλιστα που ο μπαμπάς μου πήρε και καινούργιο καλάμι. Επίσης ανυπομονώ να δω που θα πάμε διακοπές φέτος για λίγες μέρες.

psarema_mantata

 Είναι πάντα έκπληξη από τους γονείς μου και πάντα κάπου που δεν έχουμε πάει. Ακόμα και τις μέρες που δουλεύουν οι γονείς μου έχουμε την κατασκήνωση του στρατού που πάντα καθόμαστε λίγες μέρες γιατί είναι λίγο έξω από την Αθήνα. Κάθε βράδυ βλέπουμε σινεμά, τρώμε ποπ κόρν και πίτσες ή σουβλάκια. Όλη τη μέρα εκεί κάνω ποδήλατο που δεν μπορώ να κάνω στο σπίτι με τόσα αυτοκίνητα. Έχω μαζί μου τα βιβλία μου τα λογοτεχνικά και ξεκουράζομαι διαβάζοντας τις περιπέτειες που έχω διαλέξει. Όπως κάθε χρόνο πάμε για λίγο στην Άρτα που είναι οι συγγενείς του μπαμπά μου και έχω τη δυνατότητα να δω τα ξαδέρφια μου και να περάσουμε ωραία όλοι μαζί. Τέλος κάθε χρόνο προς το τέλος του καλοκαιριού φεύγω δεκαπέντε μέρες περίπου με τον παππού και τη γιαγιά και πάμε στο Αίγιο σε ένα χωριό στην Τέμενη που έχει φτιάξει η παλιά δουλεία του παππού μια κατασκήνωση με ωραία σπιτάκια. Εκεί όλο κολυμπάω , ψαρεύω, πιάνω γυαλιστερές , κάνω ποδήλατο, πάω βόλτες μαζί τους και είμαι μέσα στη φύση.

Μετά από όλα αυτά που είναι μερικές από τις δικές μου καλοκαιρινές συνήθειες ,όπως κολύμπι , 

623_podilato!κατασκήνωση, κινηματογράφος, ποδήλατο, ψάρεμα, διάβασμα ,παρέα με τους φίλους ,μπορείτε να διαλέξετε κάποιες από αυτές για να περάσετε ένα καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστο και θα σας γεμίσει δυνάμεις για την καινούργια χρονιά !

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Νίκος Καλόγηρος

Τάξη Στ΄1

 

Σχολιάστε

Top