ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ

ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ

poster-4-620x330

Ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που παρακολούθησα λέγεται Οδυσσεβάχ. Είναι μια παράσταση που παρακολούθησα πέρσι με τους συμμαθητές μου, όταν είχαμε πάει εκδρομή και αυτό που μας δίδαξε είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε και να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέχρι να φτάσουμε στον τελικό στόχο μας.

Η υπόθεση του έργου αφορούσε έναν άνδρα με τους συντρόφους του , ο οποίος προσπαθεί να γυρίσει στην πατρίδα του. Έχει κομμάτια από την Οδύσσεια αλλά και από την ιστορία του Σεβάχ του Θαλασσινού.

Ήταν μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση και κατά την γνώμη μου , μου άρεσε πολύ διότι είχε περιπέτεια, αγωνία, μυστήριο, υπήρχαν θαυμάσια εφέ και γενικά είχε πάρα πολύ ωραία σκηνικά και πολύ καλούς ηθοποιούς που έπαιζαν πολύ ωραία τους ρόλους τους. Ήταν και λίγο συγκινητικό επίσης , επειδή αυτοί οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έχασαν ανθρώπους που αγαπούσαν πραγματικά κι εγώ λυπήθηκα πάρα πολύ για αυτό.

Πάντως ήταν ένα πολύ ωραίο θεατρικό έργο και θα πάω να το ξαναδώ μόλις μου ξαναδοθεί η ευκαιρία για να το απολαύσω με την ίδια μου την καρδιά!

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

ΤΑΞΗ ΣΤ1

2014-2015

 

Σχολιάστε

Top