ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

 

 

SUNΌλοι μας λατρεύουμε το καλοκαίρι και οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να ‘’πάρουν’’ χρώμα. Ας μην το παρακάνουμε όμως, γιατί οι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο μπορεί να έχουν άσχημες συνέπιες κυρίως για το δέρμα μας. Πάμε να δούμε 6 τρόπους για να προστατευτούμε από τον ήλιο και να μαυρίσουμε χωρίς κίνδυνο.

1.Πρώτος τρόπος προστασίας είναι το γνωστό σε όλους μας αντηλιακό… Πρέπει να βάζουμε αντηλιακό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν μπούμε στη θάλασσα αλλιώς το σώμα μας θα γεμίσει με εγκαύματα.

OMBRELLA

2.Δεύτερος τρόπος προστασίας από τον ήλιο είναι το καπέλο. Το καπέλο προστατεύει το κεφάλι μας από τους έντονους πονοκεφάλους και την ηλίαση που μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

3. Τρίτος τρόπος είναι να παίρνετε εκτός από καπέλο και γυαλιά ηλίου. Αν φοράτε τα γυαλιά σας θα προστατεύσετε τα μάτια σας από τυχόν βλάβες. Προσοχή ! Μην εκθέτετε τας μάτια σας στον ήλιο.

4. Τέταρτος τρόπος προστασίας είναι να αποφεύγετε να βάζετε άρωμα πριν πάτε στη θάλασσα. Ο ήλιος σε συνδυασμό με το άρωμά σας θα σας κάνουν κηλίδες στα 

PROSTASIAσυγκεκριμένα σημεία που θα το ψεκάσετε, οι οποίοι δεν θα φεύγουν μετά με τίποτα!

5.Πέμπτος τρόπος και τελευταίος είναι παίρνετε πάντα μαζί σας μια ομπρέλα . Κυρίως τα παιδιά όταν βγαίνουν από τη θάλασ

σα για να μην εκτεθεί το δέρμα τους στον ήλιο πρέπει να κάθονται κάτω από μία σκιά δηλαδή κάτω από μία ομπρέλα.

 

 

Αυτοί είναι λοιπόν οι τρόποι που θα πρέπει να ξέρετε για να

 προστατευτείτε από τον ήλιο και να μαυρίσετε με ασφάλεια…

 

 

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥ – ΣΤ’1

 

 

Σχολιάστε

Top