Συνέντευξη από έναν παλιό μαθητή του σχολείου μας.

Συνέντευξη από έναν παλιό μαθητή του σχολείου μας.

Ερωτήσεις για παιδιά α,β,γ Γυμνασίου

Πως ήταν το δημοτικό, πώς σου φάνηκε και ποιά πιστεύεις πως είναι η διαφορά ανάμεσα στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο;

Το δημοτικό μου άρεσε πάρα πολύ και μου χάρισε ευχάριστες αναμνήσεις. Μου έμαθε πολλά όπως, γνώσεις και εμπειρίες όμως το πιο σημαντικό που μου έδωσε ήταν υπέροχους φίλους. Τα έξι αυτά χρόνια έμαθα, γνώρισα, συζήτησα, έπαιξα, μεγάλωσα. Μπορώ να πω ότι ήταν απολαυστικά και σίγουρα αξέχαστα.

Σου φαίνεται δύσκολο το Γυμνάσιο;

Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως έχω μάθει να δουλεύω πάντα και να γίνομαι καλύτερη. Αν το βάλω στόχο μπορώ να γίνω άριστη. Ειναι θέμα θέλησης και προσπάθειας και προσωπικά τα έχω και τα δυο.

Σου άρεσε το Δημοτικό; Σου άρεσαν οι δάσκαλοι που όλα αυτά τα χρόνια σου έκαναν μάθημα;

Το Δημοτικό όπως είπα και πριν μου άρεσε πολύ και μακάρι να συνεχιστεί κι έτσι στο Γυμνάσιο. Οι περισσότεροι δάσκαλοί μου ήταν άψογοι στο μάθημά τους και πιστεύω οτι έμαθα σημαντικά πράγματα απ” αυτούς. Βέβαια ξέρω ότι έχω να μάθω πολλά ακόμα.

Πες μου μια δύσκολη στιγμή που πέρασες η είδες;

Σε μένα την ίδια δεν συνέβη κάτι που να με επηρεάσει. Έρχεται όμως ένα περιστατικό στο μυαλό μου, όταν ένα παιδάκι χτύπησε και είδα αίματα στο πρόσωπό του. Τότε φοβήθηκα πολύ και λυπήθηκα για το παιδί γιατί ένιωσα σαν να συνέβαινε σε μένα.

Θέλεις να δηλώσεις πρόεδρος;

Η αλήθεια είναι ότι στο Δημοτικό είχα δηλώσει γιατί μου άρεσε η ιδέα ,όμως για το Γυμνάσιο δεν νομίζω ότι έχει νόημα ,γιατί δε με ξέρουν πολλά άτομα έτσι ώστε να με ψηφήσουν.

Έχεις φίλους ή φίλες εκεί;

Φυσικά και παλιούς και καινούριους.

Ευχαριστώ που σε συνάντησα

Παρακαλώ, χάρηκα για τη γνωριμία.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ( ΣΤ1),  ΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΕΤΗ (ΣΤ1)

Σχολιάστε

Top