Θεατρική παράσταση : Τότε εγώ…τώρα αυτός

DSC_1843Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση:

« Τότε εγώ…τώρα αυτός» των Μ. Μαυριδή –

Σ. Παπασιδέρη από τη θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στην αίθουσα του Δημοτικού μεγάρου Παύλος Μελάς, την Πέμπτη 25 Μαίου 2017  και ώρα 8 μ.μ.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, βασισμένη σε οκτώ λογοτεχνικά κείμενα… Ένα έργο σπονδυλωτό, με ιστορικές αναφορές από την αρχαία Τροία μέχρι σήμερα.

Η κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού μεγάρου πλημμύρισε συναισθήματα από τις ερμηνείες των μικρών ηθοποιών και των τραγουδιστών της χορωδίας οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές μεταξύ των οποίων ήταν γονείς, καθηγητές και συγγενείς τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές  οι οποίοι επέδειξαν αφοσίωση και ζήλο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις της παράστασης.

Με την εμπειρία των έξι ετών, η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε, να δημιουργούμε και να προάγουμε την πολιτιστική ζωή του σχολείου μας καθώς και την πνευματική πρόοδο των μαθητών μας.

 DSC_1467

DSC_1607

DSC_1621

DSC_1571

DSC_1594

DSC_1800

DSC_1559

DSC_1660

DSC_1561

Αναγνωστάκη Μαρία

Top