Πρέπει να μετακομίσω στο Ωραιόκαστρο;

                                                mez3

Το Ωραιόκαστρο ένας τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, προικισμένος με πράσινο και εξαίρετο κλίμα, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες για μόνιμη εγκατάσταση. Όμως πολλοί, εύλογα θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο να αφήσουμε τις ανέσεις μας στην πολύβουη και γεμάτη καυσαέρια πόλη μας και να μετακομίσουμε στο Ωραιόκαστρο που είναι, τουλάχιστον για τους περισσότερους, ένα μεγάλο χωριό;

                                            tromaktiko

Πρωταρχικό ρόλο στη λήψη της απόφασης σας παίζει η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Καταρχήν, το δάσος του Ωραιοκάστρου  αποτελεί τον πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή και παρέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου, ενώ έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε οι πεζοπόροι αλλά και οι άνθρωποι που θέλουν να απολαύσουν ένα απογευματινό περίπατο να μπορούν να το διασχίσουν εύκολα. Μέσα σε αυτό το πράσινο περιλαμβάνεται  το δημοτικό πάρκο «Καλόγερος» και η λίμνη του Ωραιοκάστρου όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίζουν ανέμελα χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο καθώς μπορείτε να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές !

20150516_113939

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ακούγατε τη λέξη χωριό κατευθείαν θα αποκλείατε το Ωραιόκαστρο ως περιοχή εγκατάστασης σας διότι θα ισχυριζόσασταν πως σε αυτά τα μέρη δεν θα υπάρχουν όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Κι όμως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! Το ¨χωριό¨ αυτό διαθέτει μια πληθώρα καταστημάτων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Ακόμα για τους λάτρες του shopping υπάρχουν αρκετά καταστήματα με ρούχα και παπούτσια  και πολλά μέρη ψυχαγωγίας όπως καφετέριες, ταβέρνες κ.λπ.

oreokastro1

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι τα σπίτια που είναι χτισμένα πάνω στο λόφο που διακατέχονται από την καταπληκτική θέα. Εκτός βέβαια από τη θέα, αξιοσημείωτη είναι η αρχιτεκτονική των σπιτιών η οποία βασίζεται στα τελευταία πρότυπα. Οι περισσότερες κατοικίες είναι μεζονέτες, οπότε αν είστε μια μεγάλη οικογένεια και θέλετε να κατοικείτε σε ένα ευρύχωρο σπίτι με προσιτή τιμή νομίζω πως το Ωραιόκαστρο είναι η ιδανική επιλογή.

L2l1G6NGcxGWl8shM15M

Κίμωνας Νυμφόπουλος

Top