ΤΟ ΣΥΓΧΡΩΝΟ LEAGUE OF LEGENDS

b2774345af7e5452d67cfa32a02499ef

Το Σύγχρονο

League of Legends

Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχουν πολλά δημοφιλή παιχνίδια  σήμερα στην κατηγορία των MMO αλλά υπάρχει ένα από αυτά που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και το παιχνίδι για το όποιο μιλώ δεν είναι άλλο από το League Of Legends.

Το League of legends είναι ένα Massive Multiplayer Online Game στο όποιο ένας παίκτης μπορεί να βρεθεί  σε μια ομάδα από 3 έως 5 άτομα .

Σε ένα παιχνίδι μπορούν να υπάρξουν από 6 έως 10 άτομα συνολικά. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταστρέψεις την αντίπαλη βάση προσπαθώντας να νικήσεις τους αντίπαλους παίκτες οι όποιοι θα προσπαθούν να αντεπιτεθούν ώστε να μπορέσουν να καταστρέψουν την δίκια σου βάση πρώτοι.

Όταν αρχίζεις το παιχνίδι μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτήρες διαλέγοντας το μονοπάτι το όποιο θα ακολουθούσης για να πετέχιες τον στόχο σου φυσικά μέσα στο δικό σου μονοπάτι θα υπάρξει σαν εμπόδιο ο αντίπαλος  τον όποιο πρέπει να νικήσεις παίζοντας πιο έξυπνα από αυτόν.

Το παιχνίδι αυτό έχει επίπεδα και κατηγορίες, όταν αρχίζεις το παιχνίδι σε βγάζει στο επίπεδο 1. Ήττε νικάς Αγώνα Ήττε χάνεις κερδίζεις ανάλογη εμπειρία ώστε να ανέβεις επίπεδο. Όταν φτάσεις στο επίπεδο 30 που είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να πάει το παιχνίδι μπορείς να αγωνιστείς για κατηγορία ώστε να δεις ποσό κάλος είσαι σε αυτό το παιχνίδι και πια κατηγορία σου αρμόζει.

Σε οτιδήποτε κατηγορία και να σε βγάλει πάντα υπάρχει περίπτωση να βελτιωθείς και να ανέβεις κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και αν χάνεις. Μπορείς να αποβιβαστείς σε χαμηλότερη κατηγορία.

Σε αντίθεση με αυτό όσο περιστέρα γνωστά άτομα υπάρχουν σε μια ομάδα τόσο πιο μεγάλες είναι η πιθανότητες να κερδίζεις τον αγώνα

Καθώς επιλεγείς χαρακτήρα επιλεγείς και ένα από τα 4 μονοπάτια που θα ακολουθούσης τα μονοπάτια αυτά είναι η επάνω λωρίδα η μεσαία λωρίδα η κάτω λωρίδα και η ζούγκλα.

Σε κάθε λωρίδα ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προστατέψεις την λωρίδα σου σε αντίθεση με αυτό στην ζούγκλα προσπαθείς να ανέβεις όσο πιο γρήγορα επίπεδο για να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου.

Ένα κύριο στοιχειό όταν ακόλουθης την ζούγκλα είναι ότι εσύ θα είσαι αυτός που θα πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο ώστε να πάρει όλη η ομάδα ένα μπόνους δύναμης που θα τους βοηθήσει για όλη την διάρκεια αυτού του αγώνα και αυτός είναι ο λόγος  που από όλες τις μαγείες που παίρνεις στην ζούγκλα η κυριότερη είναι το πλήγμα.

thumb-1920-536426League_of_Legends_39

Σχολιάστε

Top