Πώς να μπεις σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

αρχείο λήψης

της Μαρίνας Μαλιφατούρατζη

Σε πολύ λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα, σωστά; Ποτέ δεν είναι αργά για να μπεις στην Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Να μερικοί τρόποι για να πραγματοποιήσεις το σκοπό σου:

1)Στόλισε το σπίτι με Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Νομίζω είναι αυτονόητο ότι οι περισσότεροι το έχουμε ήδη κάνει βέβαια, αλλά γιατί να μην στολίσεις και το δωμάτιό σου για να νιώσεις όμορφα; Μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις στολίδια που δεν έχεις βάλει στο δέντρο (π.χ. γιρλάντες, φωτάκια).

2) Ποτέ δεν μπορείς να είσαι λάθος με το να βάλεις Χριστουγεννιάτικη μουσική! Αυτά τα γιορτινά τραγούδια σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα. Ορίστε μερικές ιδέες:

Mariah Carey- All I Want For Christmas Is You

Ariana Grande- Santa Tell Me

Wham!-LastChristmas

Και για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής:

Δέσποινα Βανδή- Χριστούγεννα

3) Όλοι αγαπάμε τη ζεστή σοκολάτα ή ένα τσάι, δίκιο δεν έχω; Μια κουβέρτα γύρω σου ενώ πίνεις το ρόφημα είναι η τέλεια Χριστουγεννιάτικη εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας!

4) Κάθε χρόνο στην τηλεόραση δείχνει Χριστουγεννιάτικες ταινίες οι οποίες σε συνδυασμό με την ιδέα παραπάνω (ζεστό ρόφημα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις όμορφα ένα βράδυ Χριστουγέννων με την οικογένειά σου!

5) Τέλος, μια βόλτα στο κέντρο της πόλης  για να θαυμάσεις με τους φίλους σου ή με την οικογένειά σου το στολισμό και τα παιχνίδια έξω από το δημαρχείο, ακόμα και το πατινάζ στο παγοδρόμιο που ανοίγει κάθε χρόνο για την ψυχαγωγία και την καλοπέραση των επισκεπτών, είναι το αποκορύφωμα του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος.

welove3

welove2

Σχολιάστε

Top