Κάνουμε NOISE για τους BOYS + NOISE

 

Ένα άρθρο από την Ζωή Χούλη και Κυριακή Στασινού

  Οι Boys and Noise είναι ένα συγκρότημα  που αποτελείται από τρία αγόρια , τον Βαγγέλη Κακουριώτη 18 χρονών, τον Άρη Μακρή 24 χρονών και τον Δημήτρη Γιαννούλη 23 χρονών (ή αλλιώς Jimmy Gian) που εδώ και 1 χρόνο και 7 μήνες όπου εμφανίζονται  προκαλούν  πανικό.

boys 

Λίγα λόγια για το συγκρότημα.!

   Αυτά τα τρία αγόρια την άνοιξη του 13 συμμετείχαν  στο γνωστό  «Πιο Θετικό Διαγωνισμό»  που  έψαχνε για νέα ταλέντα. Έτσι το κάθε αγόρι ξεχωριστά  πήρε μέρος σε αυτόν τον Διαγωνισμό. Υπήρχαν χιλιάδες συμμετοχές, όπως ήταν αναμενόμενο από όλοι την Ελλάδα. Όλα  τα  παιδιά διάλεγαν  ποιος καλλιτέχνης θα ήθελε να είναι ο παραγωγό του και έτσι ο Βαγγέλης , ο Jimmy  και ο Άρης διάλεξαν τους Play men. Διακρίθηκαν μέσα από πολλά  παιδιά, αγόρια και κορίτσια και διαλέχτηκαν από τους Play men για να συγκροτήσουν ένα συγκρότημα. Το συγκρότημα συγκεκριμένα δημιουργήθηκε στις 17 Απριλίου και από τότε και κάθε χρόνο γιορτάζεται η επέτειος του συγκροτήματος. Το συγκρότημα των τριών αυτών αγοριών κέρδισε τον διαγωνισμό και έτσι υπέγραψαν συμβόλαιο με την μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα . Το πρώτο τους μεγάλο live ήταν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2013 και μετά ακλούθησαν συναυλίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος είναι το «Κάνε κάτι» το οποίο συνεχίζει να μαγεύει μέχρι και σήμερα τους Fans (Noisers) του συγκροτήματος.

     

        Το συγκρότημα έχει ήδη κάνει στον τόπο μας 2 επιτυχημένες συναυλίες , ηπρώτη στις 6-9-14 μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Μηδενιστή στο στάδιο Διαγόρας και η δεύτερη σε γνωστό club της πόλης μας στις 12-10-14 στην όποια όπως μάθαμε παραβρέθηκαν 550+ άτομα. Πολλά κορίτσια ήταν από πολύ νωρίς εκεί 6 και 7 ώρες πριν την συναυλία μόνο για αυτούς. Πολλά λέγονται και για μια 3η συναυλία εδώ στην Ρόδο , πράγμα που έχουν πει οι ίδιοι,  ότι σίγουρα θα ξαναέρθουν και για άλλη εμφάνιση.

 

 
   

Στάδιο Διαγόρας 6-9-14

 ροδοςβ

Μπορείτε να δείτε τι γίνεται από κάτω. Για τις συναυλίες

 ββ

παίρνονται ειδικά μέτρα ασφαλείας.

 

Τα ξέρουν όλα.!

          Οι Noisers  ξέρουν τα πάντα για τα τρία αυτά αγόρια. Από το αγαπημένο τους χρώμα μέχρι το τι συνήθιζαν να κάνουν μικροί και αν δεν με πιστεύετε διαβάστε τα  παρακάτω  λόγια από Noisers του σχολείου μας: «Αγαπημένο τραγούδι του Βαγγέλη είναι το “Laugh till you cry” , γεννήθηκε στις 19-7-1996 , αγαπημένη του ταινία  είναι το “17 again” ,πίνει σπάνια καφε κι αν πιει fredo cappuccino γλυκό , το δωμάτιο του είναι γεμάτο με αρκουδάκια από Noisers , όταν ήταν μικρός νόμιζε ότι η λέξη τσιγάρο ήταν βρισιά, αγαπημένο του χρώμα το μαύρο και το μπλε, αγαπημένο φαγητό τα γεμιστά και τα μακαρόνια με κύμα, την μητέρα του την λένε Γεωργία και τον πατέρα του Χρήστο και έχει μια αδερφή που είναι 20 χρονών και την Λένε Μυρτώ αυτά μου έρχονται τώρα» αυτά τα «Λίγα» μας είπε η Παυλίνα Καραγιάννη μαθήτρια της 3η γυμνασίου . Πάμε να δούμε και για τους άλλους δυο: «Λοιπόν για τον Άρη εε.. ήταν σε συγκρότημα με τους φίλους του τους “S.A.G.G.A” και από μικρός έδειξε το ταλέντο του στο τραγούδι , έζησε τα παιδικά του χρόνια στη Νέα Ερυθραία, οι φανς του αποκαλούνται «Μακρίτσες», Μερικοί καλλιτέχνες που θεωρεί πως πρότυπα είναι οι: Freddie Mercury, Robbie Williams, Justin Timberlake, Bruno Mars, Usher και One Direction” να και λίγα για τον Άρη από την Ιωάννα Μάνε μαθήτρια της 2ας γυμνασιου ας δούμε για τον Jimmy: “Αχ ο Jimmy.. λοιπόν παίζει πιάνο από τα 5 του και του χρόνου με το καλό θα πάρει πτυχίο, έχει έναν δίδυμο αδερφό ,τον Νίκο , έχει γενέθλια 11 Απριλίου και είναι ταύρος, αποφοίτησε από το μουσικό σχολείο μόλις λίγα χρόνια πριν, το αγαπημένο του γλυκό είναι η σοκολάτα, τον φωνάζουμε πατάτα αλλά δεν του αρέσει και είχε πει να μην του το κολλήσουμε… Αυτά ξέρω κι άλλα αλλά δεν μου έρχονται τώρα» αυτά από την Φωτεινή Νικήτα μαθήτρια της 2ας γυμνασίου επίσης.

    Αυτά είναι δείγματα, οι περισσότερες Noisers έχουν έγγραφα  στο Word για τον καθένα ξεχωριστά με 100+  μπορεί και 200 πληροφορίες για τον καθένα (ας πούμε όπως έχει και η Κυριακή :Ρ ). Κλείνοντας θα ήθελα να πω για κάτι ευχάριστο. Όλα τα κορίτσια και αγόρια (μαζι και εμείς βεβαια) που είναι φανς του συγκροτήματος ανήκουν σε ομάδες στο Facebook οι οποίες έχουν διαχειριστές και τα ίδια τα αγόρια και έτσι δημοσιεύουν και ενημερώνουν για συναυλίες και διάφορα άλλα. Σε αυτές τις ομάδες υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα όπου ο ένας βοηθάει τον άλλον αν κάποιο παιδί μένει μακριά τους βοηθάνε τα παιδιά που μένουν στην Αθήνα να επικοινωνήσουν με τα αγόρια κ.λπ. Επίσης, πολλά άτομα έχουν δεθεί με παιδιά από άλλες περιοχές μιλώντας στο Facebook ,στο Skype και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και δένονται μεταξύ τους. Μας δένει αυτή η αγάπη για το συγκρότημα και βάζω μας γιατί και εμένα με δένει με άτομα που είναι χιλιόμετρα μακριά. Ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά αυτά τα αγόρια κατάφεραν να ενώσουν χιλιάδες κορίτσια και αγόρια και να τους κάνουν να νιώθουν μια οικογένεια.

 αρχείο λήψης

 

Σχολιάστε

Top