Οι πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες ταινίες !

ψινεμα

από  την Κατερίνα Παπαδοπούλου 

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η ατμόσφαιρα στο σπίτι με το στολισμένο δέντρο και τα διάφορα γλυκίσματα έχει γίνει πολύ γιορτινή. Τι πιο ωραίο και απλό ταυτόχρονα, από το να κάτσεις με τους δικούς σου ανθρώπους στον καναπέ και να απολαύσεις μια από τις αξέχαστες χριστουγεννιάτικες ταινίες, που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε ξανά και ξανά .Εμείς σας προτείνουμε μερικές!

 

Ο Σκύλος που σώζει τα Χριστούγεννα.

Ο Δίας, ένα Labrador Retriever πρώην αστυνομικός σκύλος, έχασε το γάβγισμα του μετά από ένα γαύγισμα που κατέληξε σε φιάσκο μια 5ετής έρευνας της αστυνομίας και ο συνεργάτης του δεν μπόρεσε να ξαναπυροβολήσει και κατάληξε στον μπόγια. Υιοθετείτε από έναν πατέρα τόσο σαν χριστουγεννιάτικο δώρο όσο και σαν φύλακας για το σπίτι, αλλά η μαμά είναι διστακτική και δεν θέλει το σκυλί. Ο Δίας μένει μόνος του την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν η οικογένεια πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς. Δυο διαρρήκτες εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειας, και εναπόκειται στον Δία να σώσει τα Χριστούγεννα της νέας του οικογένειας.  Παραγωγή: 2009  Είδος ταινίας: Κωμωδία  Σκηνοθέτης: Michael Feifer  Ηθοποιοί: Dean Cain,Lana,Gary Valentine,Michael Healey 

96955037
Το Πολικό Εξπρές

Η παράδοση θέλει τα παιδιά να πιστεύουν τον Άγιο Βασίλη. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν και μπόμπιρες που έχουν σταματήσει να περιμένουν την επίσκεψη του Αγίου τις γιορτές, ειδικά όταν όλοι τους οι φίλοι και οι συγγενείς δεν πιστεύουν στον Άγιο. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο μικρός ήρωας του Polar Express (του οποίου το όνομα ποτέ δεν μαθαίνουμε). Η ιστορία ξεκινά μια νύχτα Χριστουγέννων όταν ένας παράξενος ήχος και μια λάμψη τον ξυπνούν. Πάνω στο χιόνι στο δρόμο έξω από το σπίτι του βρίσκεται σταματημένο ένα επιβλητικό τρένο. Ο ήρωάς μας βγαίνει στο δρόμο σπρωγμένος από την περιέργειά του. Ο μηχανοδηγός τον προσκαλεί να ανέβει στο τρένο ώστε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά-επιβάτες να ξεκινήσουν για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο, όπου θα γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη.

Είδος: Animation | Adventure | Family 
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter

movies

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ (Jim Carrey) ξεκινάει και φέτος τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τη γνωστή του μίζερη και περιφρονητική διάθεση, βάζοντας τις φωνές στον πιστό του υπάλληλο και στον ευδιάθετο ανιψιό του. Ο Σκρουτζ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να απολαύσει τα Χριστούγεννα, που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως μια εποχή που σε βρίσκει “κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο, αλλά ούτε κατά μια ώρα πλουσιότερο”. Επιστρέφοντας στο σπίτι, μόνος όπως πάντα, δέχεται μια καθόλου ευχάριστη επίσκεψη από το φάντασμα του νεκρού συνεργάτη του, Τζόζεφ Μάρλεϊ. Ο Μάρλεϊ, που τώρα πληρώνει το τίμημα για τη σκληρόκαρδη ζωή του, προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Σκρουτζ για το τι τον περιμένει και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα. Πράγματι, τα Χριστουγεννιάτικα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλει Γενέσθαι εμφανίζονται και παρασύρουν τον Σκρουτζ σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, αποκαλύπτοντάς του τις αλήθειες που δε θέλει να παραδεχτεί.

carol

Μόνος στο σπίτι

Χριστούγεννα χωρίς το “Home alone” δεν γίνεται. Πρόκειται για την απίστευτη τριλογία, όπου ο βενιαμίν γιος της οικογένειας Μακάλιστερ, Κέβιν μπαίνει σε τρελές περιπέτειες και αντιμετωπίζει ένα δίδυμο από γκαφατζήδες διαρρήκτες.

Στην πρώτη ταινία ο Κέβιν μένει μόνος στο σπίτι, ενώ η οικογένειά του φεύγει για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι. Σε μια συνοικία έρημη λόγω Χριστουγέννων, ο μικρός Κέβιν θα πρέπει να σκαρφιστεί διάφορα κόλπα για να επιβιώσει αλλά και για να αντιμετωπίσει τους δύο διαρρήκτες που έχουν βάλει στο μάτι το σπίτι  του.  

 HOMEALONEHOMEPAGEPHOTO-617x337

Αν είστε πιο ρομαντικοί , προτιμήστε την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία :

Αγάπη είναι

Η απόλυτη ρομαντική κωμωδία με το εκπληκτικό καστ και την πανέμορφη μουσική. Μία ταινία που εξερευνά τα πάνω και τα κάτω στις ανθρώπινες σχέσεις και μας διδάσκει, ότι αν κοιτάξουμε καλά, η αγάπη βρίσκεται πραγματικά γύρω μας. Η υπόθεση λαμβάνει χώρο στην Αγγλία και στην Γαλλία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και παρουσιάζει 10 διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που είτε είναι ερωτευμένοι , είτε χωρίζουν, είτε νιώθουν μόνοι και αναζητούν την αγάπη.

movies10

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Ο Γκρίντς, είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του. Ο Γκριντς, τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος από τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων! 

Είδος Ταινίας: Κωμωδία,Οικογενειακές,Φαντασίας 
Σκηνοθέτης: Ron Howard 
Ηθοποιοί: Jim Carrey, Taylor Momsen, Kelley

 

Το Ξωτικό των Χριστουγέννων

 

Μπάντι ήταν ακόμη μωρό στο ορφανοτροφείο όταν είχε καταφέρει να… χωθεί στο σάκο του Άγιου Βασίλη και να ταξιδέψει μαζί του μέχρι τον Βόρειο Πόλο!
Μεγαλωμένος ανάμεσα στα ξωτικά, ο Μπάντι, όταν ενηλικιώνεται, παίρνει άδεια από τον Άγιο Βασίλη να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη για να ανακαλύψει εκεί τον βιολογικό του πατέρα. 

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για τα Χριστούγεννα. Διαλέξτε την δική σας!

Καλά Χριστούγεννα με Christmas movies !

4 σχόλια στο Οι πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες ταινίες !

  1. Ο/Η Κυπτιώτη Βίκυ λέει:

    Όλες οι ταινίες είναι εξαιρετικές εκτός από την τελευταία που δεν την έχω δει αλλά θα φροντίσω να τη δώ!

  2. Ο/Η χρύσα κελαράκη λέει:

    Πάνω που έψαχνα να τις βρω. Μπράβο σας. Μας εξοικονομήσατε χρόνο αναζήτησης. (Θα μπορούσα να προσθέσω και το Serendipity που τη θεωρώ επίσης πολύ καλή χριστουγεννιάτικη ταινία) Καλά Χριστούγεννα!

  3. Ο/Η Κλεοπάτρα Σωτηρίου λέει:

    Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή! Καλή σκέψη! Να προτείνω και το Merry Madagascar που έχει λίγη πλάκα ή είμαστε μεγάλοι για κινούμενα σχέδια;

  4. Ο/Η Κιαουρτζή Μαρία λέει:

    Μπράβο για τις πολύ καλές προτάσεις.

Σχολιάστε

Top