ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

αρχείο λήψης

To Youtube είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέσα ψυχαγωγίας. Αποτελείται από διάφορα κανάλια, που ο κόσμος προτιμά και υποστηρίζει. Στην Ελλάδα η κοινότητα του Youtube είναι αρκετά μεγάλη όπως επίσης και τα κανάλια. Εδώ είναι λοιπόν ένα άρθρο με τα 10 πιο δημοφιλή (most subscribed) κανάλια στο Ελληνικό Youtube :

10) MALIATSIS TUBE (235.356 subs) : Ο stand up comedian και πρώην οδοντίατρος Kώστας Μαλιάτσης Σάλλας πρόκειται για έναν κωμικό με μεγάλο κοινό. Το χιούμορ του (πολλές φορές καμμένο) είναι αυτό που προσελκύει τους φανς!

9) KONILO (272.561 subs) : Τα βίντεο του με σκαλωτικές ερωτήσεις έχουν  γίνει μεγάλη επιτυχία! Είναι ένας από τους πολύ ανερχόμενους youtubers και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σε σχετικά μικρο διάστημα έχει έρθει στην 9η θέση!

8) LYNX (253.709 subs) : Ο αίλουρος του internet! Είναι ένας αγαπητός youtuber και οι φανς του, οι πατάτες, τον υποστηρίζουν!!

7) CAT VON K (363.772 subs) : Η μόνη γυναίκα youtuber που έχει φτάσει τόσο ψηλά στην λίστα των ψυχαγωγών! Με μια μικρή βοήθεια από τον youtuber και αγόρι της, 2J, η Cat Von K έχει αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο κοινό! Θέμα των  βίντεο της… διάφορα!!

6) UNBOXHOLICS (367.142 subs) : Οι γκατζετάκηδες της υπόθεσης! Κύριο θέμα τους είναι να παρουσιάζουν είδη τεχνολογίας και βιντεοπαιχνίδια! Το περιεχόμενο τους όμως δεν σταματά εκεί! Κάνοντας live μεταδόσεις βιντεοπαιχνιδιών αλλά και meet ups, οι UNBOXHOLICS έχουν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πιστά κοινά σε όλο το youtube!

5) MANOS (520.502 subs) : Μπαίνοντας στην τελική πεντάδα, έχουμε τον Μάνο! Κάνει κωμικά και αστεία βίντεο ενώ τα πιο δημοφιλή είναι τα βίντεο προκλήσεων που έχει κάνει!!

4) JEREMY (553.043 subs) : Από τους πιο παλιούς στον χώρο και από τους πιο επιτυχημένους! Ο Jeremy από την αρχή της καριέρας του γνώρισε την αναγνωρισημότητα και τα κωμικά βίντεο του συνήθως μπαίνουν στα trending της πλατφόρμας!

3) COMEDY LAB (557.646 subs) : Δεν πρόκειται για ένα μόνο youtuber! Το comedy lab είναι μια ομάδα από πολλούς ψυχαγωγούς που στόχος τους είναι να κάνουν τον κόσμο να γελάει! Αποτελείται από διάφορες εκπομπές π.χ. Θάψε το σενάριο ή Sorry δεν σας άκουγα!

2) 2J GAMES (632.123 subs) : Tο μεγαλύτερο gaming κανάλι στην Ελλάδα! Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο 2J, παίζει παιχνίδια για χαβαλέ! Και αυτό είναι κάτι που οι φανς θαυμάζουν και αγαπούν!!

1) 2J (900.482 subs) : Το νούμερο ένα της ελληνικής διαδικτυακής ψυχαγωγίας! O Γιώργος Ιωάννου ή αλλιώς 2J είναι ο βασιλιάς του youtube! To γεγονός ότι φτάνει το 1m subs, σε μια χώρα μόνο των 10m ατόμων, είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα! Το θέμα του είναι η κωμωδία και είναι πολύ αγαπητός! Σαφώς το να είσαι το νούμερο ένα, δημιουργεί hatters παρ” ολ” αυτά οι φανς είναι πολύ περισσότεροι από τους υπόλοιπους!

Όλοι σας έχετε ακούσει αυτά τα ονόματα και αυτό το γνωρίζουμε….

 

για το περιοδικό μας, Β.Παπαγεωργίου

Σχολιάστε

Top