SMART TIPS: 5 + 1 τρόποι για να αδυνατίσεις χωρίς.. δίαιτα!

diaita-kai-trixoptosi

Χωρίς τίτλοΈχεις αποφασίσει να χάσεις μερικά κιλά για να φορέσεις το αγαπημένο σου μπικίνι το καλοκαίρι ; Έχεις δοκιμάσει εκατοντάδες δίαιτες, αλλά παρόλα αυτά τα κιλά παραμένουν ; Να μερικά χρήσιμα tips που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σε απαλλάξουν από μερικά ανεπιθύμητα κιλά, χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα !

 

1.Φτίαξε το τέλειο πρωινό. Ξέρω, ξέρω έχεις κουραστεί να ακούς πως πρέπει να παίρνεις το πρωινό σου. Όμως είναι αλήθεια. Το πρωινό είναι αναμφίβολα το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, οπότε γιατί να το παραλείψεις ; Είναι αυτό που λέμε το πρωί «φάε σαν βασιλιάς» . Δυο, τρία μικρά tricks θα μπορέσουν να σε απαλλάξουν και από ανεπιθύμητες θερμίδες.

  • Ø Προτίμησε μαρμελάδες από  τα χεράκια σου.
  • Ø Αντικατέστησε τα δημητριακά σου, με ολικής αλέσεως.
  • Ø Επίσης προτίμησε γάλα χαμηλών λιπαρών ή και γάλα χωρίς λακτόζη, για να αποφύγετε το πρωινό «φούσκωμα».

2.Καθημερινή άσκηση. Αντί  να αφαιρείς συνεχώς λιπαρά από τη διατροφή σου και να παραλείπεις τα γεύματα σου, σήκω και για μια ώρα από το καναπέ ! Ακούγετε σκληρό, αλλά ως γνωστόν μια ώρα έντονο περπάτημα καθημερινά, αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα και από τις πιο σκληρές δίαιτες.

3.Μάσησε τσίχλες. Έχεις κάθε λόγο για να συνεχίσεις να μασάς !Το μάσημα μια τσίχλας, φρεσκάρει την ανάσα δίνοντας στον εγκέφαλο το σήμα ότι έχεις τελειώσει το φαγητό άρα έχεις χορτάσει. Μαζί με όλα αυτά καίει και θερμίδες, όχι πολλές μεν, θερμίδες δε.

4.Μετέτρεψε τα 3 μεγάλα γεύματα σου, σε 5 μικρότερα. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν 4-5 γεύματα ή snacks την ημέρα μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα την όρεξη και το βάρος τους. Γίνε ένας από αυτούς λοιπόν! Τα μικρότερα αλλά συχνά γεύματα θα περιορίσουν την όρεξη σου, και έτσι δεν θα τρως λαίμαργα και πολύ.

5.Πάρε έναν υπνάκο. Θέλεις να χάσεις κιλά ; Γιατί δεν δοκιμάζεις να κοιμηθείς λίγες ώρες παραπάνω; Ο ύπνος είναι σύμμαχος στο αδυνάτισμα, καθώς αν πέσεις για ύπνο μία ώρα νωρίτερα καις κατά μέσο όρο 134 θερμίδες. Ξέχνα λοιπόν τις δύσκολες δίαιτες και κοιμήσου όσο περισσότερο μπορείς για να χάσεις με τον πιο απολαυστικό και ξεκούραστο τρόπο τα περιττά κιλά.

6.Μασάζ με παγάκια. Όχι μην τρομάζεις! Κάθε μέρα ένα σύντομο μασάζ με παγάκια στην κοιλιά και στα πόδια προκαλεί σύσφιγξη και κάνει το δέρμα λείο. Έτσι αυτόματα μειώνεται η καλή μας.. κυτταρίτιδα.

Από τη συγγραφική ομάδα «Ανώνυμες».

 

 

 

Σχολιάστε

Top