Αθληθείτε & διακριθείτε…

olympic_rings

Ο μαθητής του Λυκείου μας ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στη ξιφασκία.

Η μαθήτρια  του Λυκείου της Ά τάξης ΖΑΡΚΑΔΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ , πήρε μέρος στην τελική φάση του ανώμαλου δρόμου Λυκείων Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η μαθήτρια του Λυκείου  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ της Α τάξης είναι πανελληνιονίκης στην άρση βαρών και θα συμμετέχει τον Απρίλιο σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο εξωτερικό.
Η ομάδα μπάσκετ των αγοριών συμμετείχε στους αγώνες των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές- μαθητές: ΣΕΚΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΕΚΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, ΔΑΪΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΟΥΖΕΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΑΛΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Η ομάδα βόλλευ των κοριτσιών  συμμετείχε στους αγώνες των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητριες-μαθήτριες: ΜΠΡΑΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΝΤΡΕΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΠΑΡΑΜΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΣΠΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΕΡΖΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ. Η ομάδα έπαιξε με το 2ο Λύκειο Ευόσμου όπου έχασε με 2-1 σετ( 26-28, 25-23, 15-12), μετα από καλή εμφάνιση.
Η ομάδα χαντμπολ των κοριτσιών  συμμετείχε στους αγώνες των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητριες-μαθήτριες: ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΣΠΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΕΡΖΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΣΑΡΑΚΑΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙ, ΛΕΩΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΑΝΘΗ, ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΤΡΟΥΜΠΗ ΕΥΗ. Στον τελικό γηπέδου η ομάδα έχασε από το Λύκειο Ωραιοκάστρου με 25-7, δείχνοντας αξιόλογο ζήλο και πολύ σωστή αθλητική παιδεία.
Ο μαθητής του Λυκείου μας ΚΑΡΙΟΦΙΛΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, κατελαβε την τρίτη θέση στο JUDO στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, 81 kg.
Η μαθήτρια  ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  κατέλαβε την πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAE KWO DO.
Οι Γυμναστές του σχολείου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχολιάστε

Top