Χειμερινές αποδράσεις για όλους!

images

null

Οι 4 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί της Ελλάδας!
Ο συνδυασμός της παράδοσης, της φύσης, του πολιτισμού και της ιστορίας του κάθε τόπου, χαρίζει στον επισκέπτη αμέτρητες όμορφες εικόνες οι οποίες μένουν χαραγμένες στη μνήμη των επισκεπτών για πάντα!Ένα ταξίδι έχει να σου προσφέρει μύρια τόσα, ώστε επιστρέφοντας να συνεχίσεις τη ζωή σου με νέες δυνάμεις, μεγαλύτερο κουράγιο και περισσότερη διάθεση. Γεμίζεις καθώς λένε τις μπαταρίες σου με γνώσεις, εμπειρίες, ψυχική ευεξία, που μόνο με την αφή μπορείς να τις αποκτήσεις. Γιατί είναι αλήθεια όσα και να διαβάσεις, όσα και να δεις σε φωτογραφίες, ωχριούν μπροστά στην ζωντάνια μιας άμεσης προσέγγισης!! Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τι έχουν να μας προσφέρουν τα μέρη αυτα. . . .
Ελατοχώρι Πιερίας

Το Ελατοχώρι έχει εξελιχθεί σ” ένα από τα καλύτερα ορεινά θέρετρα της Πιερίας! Συγκεντρώνει μόνιμους παραθεριστές και ημερήσιους επισκέπτες όλο το χρόνο. Η ποικιλία των κοιλάδων και των οροπεδίων διαφοροποιούν το βουνό και η ποικιλομορφία της βλάστησης το κάνει να ξεχωρίζει σε ομορφιά. Σε απόσταση μόλις 8 χλμ από το Ελατοχώρι βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του! Έτσι, η περιοχή προσφέρει στον επισκέπτη χιονοδρομία, δυνατότητες ορεινής αναψυχής και γνωριμία με σπάνια χλωρίδα σε διαδρομές μοναδικής ομορφιάς και θέας.

Πήλιο
Το Πήλιο είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χειμωνιάτικους προορισμούς στην Ελλάδα! 24 γραφικά χωριά με αρχοντικά μοναδικής ομορφιάς, πλούσιο φυσικό περιβάλλον, θέα στον Παγασητικό κόλπο, συνδυασμός βουνού και θάλασσας και χιονοδρομικό κέντρο κάνουν τη διαμονή σας στο Πήλιο αξέχαστη! Ο χειμώνας είναι σίγουρα η εποχή που του ταιριάζει αφού είναι πανέμορφο στα λευκά!

Μέτσοβο

Το Μέτσοβο με τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τους φιλόξενους κατοίκους αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χειμώνα! Μυρωδιά από καμένο ξύλο, κοντοσούβλι σε συνδυασμό με “Φλογάτο” και θέα που κόβει την ανάσα κάνει όλους τους επισκέπτες του, να φεύγουν από το Μέτσοβο με τις καλύτερες αναμνήσεις! Στην περιοχή λειτουργεί χιονοδρομικό κέντρο.

Αράχωβα

Η Αράχωβα αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς! 160 χλμ μόλις από την Αθήνα σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή με το κοσμοπολίτικο αέρα της! Το χιονοδρομικό της, τα καφέ, τα μπαράκια αλλά και τα εστιατόρια της με τις τοπικές λιχουδιές κάνουν κάθε επισκέπτη να μην θέλει να φύγει!
Η Αράχωβα όμως είναι και ένας τόπος που κάθε χειμώνα σφύζει από αμέτρητους επισκέπτες οπότε να είστε προετοιμασμένοι για την ανάλογη πολυκοσμία!

Καλά ταξίδια…

Πηγή:Travelstyle.gr
Εισαγωγικό κείμενο ομάδα: The Explorers
Γεωργούση Μορφούλα & Σωτηρίου Μαρία!

Ένα σχόλιο στο Χειμερινές αποδράσεις για όλους!

  1. Ο/Η The explorers λέει:

    Το πρώτο μας άρθρο, ελπίζουμε να σας αρέσει!!!

Σχολιάστε

Top