Restart…

Για 4η χρονιά το ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας συνεχίζει να εμπνέει και να αποτελεί χώρο έκφρασης ιδεών, προβληματισμών και κάθε δημιουργικής δράσης των μαθητών.

Ως συνεχιστές αυτής της  πρωτοβουλίας στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας θα αναλάβουμε να συντονίσουμε την φετινή έκδοση .

Επιλέξαμε να εντάξουμε στήλες και να επεξεργαστούμε άρθρα, τα οποία να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά μας,  την σχολική ζωή, τον αθλητισμό, τον ελεύθερο χρόνο, το περιβάλλον, την τεχνολογία καθώς και ζητήματα της επικαιρότητας που μας απασχολούν. Μέσα από την έρευνα και ακολουθώντας κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχουμε σαν σκοπό να αποκτήσουμε την εμπειρία της πρακτικής δημοσιογραφίας και ταυτόχρονα επιδιώκουμε να γίνουμε οι δαιμόνιοι «δημοσιογράφοι» του σχολείου μας με πρωταρχικό στόχο τόσο να ενημερώσουμε όσο και να ευαισθητοποιήσουμε τους αναγνώστες. Κυρίως να μοιραστούμε ιδέες και σκέψεις για νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στους νέους. Θα μας βρείτε ηλεκτρονικά: https://schoolpress.sch.gr/typoskaiypogrammos/

Καλή ανάγνωση λοιπόν…                          Α2 – Η ομάδα της σχολικής εφημερίδας

 

Σχολιάστε

Top