Χούλιγκαν καταστρέφουν το σχολείο. Τι γυρεύουν εδώ;

glass

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βίαιες επιθέσεις γίνονται στην κοινωνία μας. Ποιος είναι όμως ο λόγος αυτός που κάνει τους ανθρώπους απόμακρους και επιθετικούς ,τι πρέπει να κάνουμε εμείς για αυτό;

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι επιθέσεις χουλιγκάνων σε σχολεία. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο και ανούσιο αλλά είναι αληθινό. Μέσα σε ένα μήνα μια ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε στο σχολείο μας κλέβοντας δύο φορές το κυλικείο και σπάζοντας τα τζάμια.

Τα προβλήματα που προκάλεσαν είναι πολλά. Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί επιτέθηκαν επίσης στο Λύκειο Κανήθου στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό Δροσιάς αλλά πιθανότατα και σε άλλα  σχολεία της Χαλκίδας όπως το 1ο και το 4ο Γυμνάσιο. Ποιος όμως είναι ο λόγος να συμβαίνουν όλα αυτά; Ίσως να πρόκειται για παιδιά που  θέλουν να δείξουν την δύναμή τους.

Πολλοί λένε πως η οικονομική κρίση που περνάμε ως κράτος ευθύνεται για όλα αυτά. Μάλλον έχουν δίκιο.  Σίγουρα  φταίμε και εμείς, όλοι μαζί φταίμε για όσα συμβαίνουν. Κατά την γνώμη μου έχουμε χάσει την επικοινωνία μεταξύ μας ,πρέπει να έχουμε περισσότερη υπευθυνότητα και να λειτουργούμε σαν σύνολο. Τότε θα διορθωθούν όλα.

Φραντζή Λυδία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης