Ανέκδοτα

Επιμέλεια:  Σαρόγλου Γιώργος, Α’3 

  • Είναι ένας Πόντιος μέσα σε ένα αυτοκίνητο και ακούει ραδιόφωνο. Ξαφνικά ακούει μια είδηση να λέει πως ένας τρελός οδηγάει ανάποδα σε κεντρική λεωφόρο. Και λέει: “Τι ένας ρε, αυτοί είναι 500!!!”
  •   Είναι δυο ξανθιές και περπατάνε σε ένα λιβάδι. Ξαφνικά βλέπουν στο βάθος του λιβαδιού μια άλλη ξανθιά μέσα σε μια βάρκα να προσπαθεί να κάνει κουπί και να προχωρήσει. Γυρνάει η μία ξανθιά και λέει στην άλλη: “Να ρε, κάτι τέτοια βούρλα βλέπει ο κόσμος και μας έχει κάνει παντού ανέκδοτο!!!” Και απαντάει η άλλη: “Ναι, έχεις δίκιο! Άμα ήξερα κολύμπι θα πήγαινα μέχρι εκεί και θα της έδινα ένα χαστούκι!!!”
  •  Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή και βλέπουν ειδήσεις. Παρακολουθούν ένα πρόγραμμα που λέει για έναν τρελό που απειλεί να πηδήξει από μια δεκαοχταόροφη πολυκατοικία. Γυρνάει λοιπόν η ξανθιά και λέει στην μελαχρινή: “Πάμε στοίχημα πως δεν θα πηδήξει;” Απαντάει η μελαχρινή: “Εγώ λέω πως θα πηδήξει. Εκατό ευρώ το στοίχημα.” Η ξανθιά συμφωνεί με την πρόταση και στο τέλος ο τρελός πηδάει από την πολυκατοικία και η ξανθιά λέει στην μελαχρινή: “Ορίστε τα εκατό ευρώ που στοιχηματίσαμε.” Η μελαχρινή της απαντάει: “Δεν μπορώ να τα δεχτώ γιατί να σου πω την αλήθεια το είχα δει το δελτίο και το μεσημέρι και ήξερα πως θα πηδήξει.” Και η ξανθιά της απευθύνεται με επιθετικότητα και θυμό: “Μα και εγώ το είχα δει το δελτίο το μεσημέρι αλλά δε φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο τρελός για να πηδήξει και δεύτερη φορά!!!”

 

 

 

Σχολιάστε

Top