Τα τρέιλερ των ταινιών που αναμένονται στις αίθουσες των κινηματογράφων…

Batman-vs.-Superman

  πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε το τρέιλερ

 Η επικότερη ταινία για τους φαν των κόμικς, Batman VS Superman, θα προβληθεί το 2016. Ο «θρυλικός» Superman θα αντιμετωπίσει τον «σκοτεινό» Batman  στη   μάχη της Marvel με την DC όλων των εποχών.

Στις 17/04/2015 διέρρευσε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 25 Μαρτίου της επόμενης χρονιάς. Τον ρόλο του Batman θα ενσαρκώσει ο Ben Affleck, ενώ Superman θα είναι ο Henry Cavill.

Fantastic Four 2015 Movie Teaser Trailer Still 04

πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε το τρέιλερ

   Τα ψέματα και η αναμονή τελείωσαν και  για την ταινία  Fantastic Four. Οι  Fantastic Four ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες  για την 3η ταινία τους, η οποία αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική στις 7 Αυγούστου, ενώ  το τρέιλερ της ταινίας  μπορείτε να το δείτε στο διαδίκτυο.

jurassic-world-main

πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε το τρέιλερ

   Ήρθε η ώρα -επιτέλους- και για το τρέιλερ του sequel του Jurrasic Park, που κυκλοφόρησε στις 20/04/2015. 22 χρόνια μετά τη δημοφιλέστερη ταινία με δεινόσαυρους όλων των εποχών, έρχεται πλέον το Jurrasic World που υπόσχεται απίστευτες συγκινήσεις, από τις 12 Ιουνίου που θα κάνει πρεμιέρα. Και αν αυτό δε σας λέει κάτι, ίσως πρέπει να προσέξετε κι αυτή τη «λεπτομέρεια»: Executice Producer της ταινίας είναι ο σκηνοθέτης του πρώτου Jurrasic Park, Στίβεν Σπίλμπεργκ!

 

Πηγή :

www.thestival.gr/media-news/item/164245-dierreuse-to-treiler-tis-tainias-tou-aiona-batman-vs-superman-video

www.thestival.gr/media-news/item/164577-to-neo-treiler-ton-fantastic-four-einai-edo-video

www.thestival.gr/media-news/item/164803-to-treiler-tou-jurassic-world-kykloforise-kai-einai-epiko-video

 

Κώστογλου Ανθή, μαθήτρια της Β΄τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης