Συμμετοχή του Γυμνασίου μας στο 20ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

vestpaideias15

   Την Τρίτη 5 Μαΐου άνοιξε  η αυλαία του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας, της μεγαλύτερης γιορτής της μαθητικής κοινότητας, του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, που  είχε  ως θέμα του το σύνθημα: «Ποτέ μην τα παρατάς».

Για δεύτερη χρονιά φέτος οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας  επιστράτευσαν  τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το ταλέντο τους συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς : Κολάζ – Video Clip (5/5/2015),  Εκφραστικής Ανάγνωσης (6/5/2015), Ποίησης (7/5/2015), Ορθογραφίας (12/5/2015) & Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια (14/5/2015).

Στόχος της φετινής διοργάνωσης, που υλοποίησε η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού-Πολιτισμού, ήταν να προωθήσει εναλλακτικές μορφές τέχνης και πολιτισμού, την πρωτοτυπία, την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, τη σύγχρονη δημιουργία και κυρίως να ενθαρρύνει τους νέους να μην πτοούνται από τις δυσκολίες, να μην παραιτούνται από τις προσπάθειές τους, αλλά να επιμένουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Το σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ και συγκεκριμένα στους διαγωνισμούς Κολάζ, Εκφραστικής Ανάγνωσης και Ποίησης. Στο κολάζ συμμετείχαν – χωρίς διάκριση – με ατομικά έργα  : η Σταμπολή Φανή και ο Τανούλης Γεώργιος και με ομαδικά : η Καρατσομπάνη Γαρυφαλιά, η Χαμίτι Φλωριάνα, η Νάτσιου Ηλιάνα – η Φωτιάδου Βασιλική, η Χωλοπούλου Ιωάννα – η Σαγκούρη Αναστασία Μαρία, η Χούλη Πελαγία – ο Κρουσταλλίδης Γρηγόριος, ο Φωτιάδης Δημοσθένης, ο Χατζηλαζαρίδης Μάριος, ο Φάκας Οδυσσέας. Στην Εκφραστική ανάγνωση έλαβαν μέρος : η Αγγελακάκη Στέλλα, η Αλιμπέρτη Αριάδνη  και ο Λαδάς Αθανάσιος χωρίς διάκριση. Στον διαγωνισμό Ποίησης έλαβαν μέρος 35 μαθητές του Γυμνασίου μας   και ορισμένοι από αυτούς έλαβαν  διάκριση· συγκεκριμένα, η Σίμου Ειρήνη έλαβε το Β΄Βραβείο, η Μυλωνά Βασιλική, η Φυτράκη Ευδοξία και η Πανάγου Αντωνία έλαβαν Έπαινο και οι μαθήτριες Κακάλη Κλεοπάτρα, Παναγοπούλου Μάρθα, Αναστασιάδου Θέτις και Καλογήρου Μαρία έλαβαν Διάκριση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στο 20ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου!

 

Πηγή :

http://www.kordelio-evosmos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3660&Itemid=706

 

Κρυσταλλίδου Νεφέλη, Κώστογλου Ανθή, μαθήτριες της Β΄τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης