ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

AEK-PAOK-1-0

Το γκολ του Ρόναλντ Βάργκας έκρινε το ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.  Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και διατήρησε το αβαντάζ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπεσε στην τέταρτη θέση.

Οι επιλογές των προπονητών κατέδειξαν από την αρχή ότι η ΑΕΚ ήθελε τον έλεγχο της μπάλας, ενώ ο ΠΑΟΚ πόνταρε στην ταχύτητα των Μακ και Ροντρίγκες.  Η κατοχή ανήκε στην ΑΕΚ που είχε περισσότερα μέτρα να κινηθεί με τον ΠΑΟΚ να κλείνεται πίσω.

590_9aa41b2e287d2d78cb2041a7652c8fa0

Στο γκολ της ΑΕΚ που σημειώθηκε στο 33΄ με την άμυνα του ΠΑΟΚ σε σύγχυση φέρει ευθύνες και ο Βελλίδης, που έδιωξε την μπάλα προς τα μέσα κι όχι πλάγια.  Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο στον αγώνα  των Μπερμπάτοφ και Ζάιρο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά απέναντι στο συμπαγές κιτρινόμαυρο σύνολο η καλύτερη στιγμή του ήταν ένα αδύναμο σου του Τζαβέλα στο 73΄. Φυσικά, η αποβολή του Μπερμπάτοφ ευνόησε την ΑΕΚ που αποφορτίστηκε από την πίεση του αντιπάλου της και έφτασε στην νίκη έχοντας ως MVP τον Αραβίδη, που ήταν πανταχού παρών.

Αναμένουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάταξη των ομάδων στην κανονική διάρκεια.

Πηγή: http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/me-vargkas-h-aek-1-0-ton-paok.3875873.html

Από τους μαθητές της Α΄ Τάξης Μανεσίδη Στέφανο και Κουκουράβα Θεοδόση 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης