Επανάσταση!Smartphone με μόλις…7 ευρώ ετοιμάζει η Ινδία

A visitor holds a new Samsung Galaxy Note Edge smartphone after its presentation at the Unpacked 2014 Episode 2 event ahead of the IFA Electronics show in Berlin

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ringing Bells, το Freedom 251, γνωστό ως έξυπνο κινητό, θα κοστίζει λιγότερο από 500 ρουπίες, δηλαδή περίπου 7 ευρώ, αν και τα μέσα ενημέρωσης της Ινδίας κατεβάζουν ακόμη περισσότερο την τιμή του, κι όλα αυτά τη στιγμή που γνωστές εταιρίες κινητών τηλεφώνων αυξάνουν  τις τιμές των κινητών τους!

Το συγκεκριμένο κινητό, το Freedom 251, έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB και ενσωματωμένες κάμερες μπροστά και πίσω. «Είναι η ναυαρχίδα των κινητών μας και θεωρούμε ότι θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της εταιρίας, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά πριν από τέσσερις μήνες και εκτιμά ότι το νέο της προϊόν θα είναι έτοιμο σε ένα περίπου χρόνο.

Έτσι, καταλήγουμε στο ευχάριστο συμπέρασμα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα Ελληνόπουλα και γενικότερα τα παιδιά όλου του κόσμου θα μπορούν να αγοράζουν κινητό τηλέφωνο  μόνο με το χαρτζιλίκι τους!

 

Πηγή: BBC

Αλεξοπούλου Ανθή, Αρζίδου Βασιλική, μαθήτριες της Α΄ Τάξης

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης