Έρχονται τα ρομπότ-ταχυδρόμοι!

ΡΟΜΠΟΤ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο περιμένοντας κάποιο γράμμα ή κάποιο δέμα σας από το ταχυδρομείο; Δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε, καθώς αυτά δε θα παραδίδονται στο εξής από τον  παραδοσιακό ταχυδρόμο αλλά από κάποιο ρομπότ.

Το σύστημα αυτό δοκιμάζεται από τα Γερμανικά Ταχυδρομεία (Deutche Post). Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, καθώς αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός και ο όγκος των αντικειμένων που  πρέπει να παραδοθούν, τα ρομπότ προβάλλουν ως μια καλή λύση, για να δώσουν χείρα βοηθείας στους ταχυδρομικούς διανομείς. Τα «απλά» γράμματα φαίνεται να μειώνονται, αυξάνονται όμως συνεχώς οι αγορές μέσω διαδικτύου προϊόντων, συνήθως πιο βαριών  σε σχέση με τις επιστολές που  πρέπει μετά να παραδοθούν στους αγοραστές τους.

Σύμφωνα με τη Deutsche Post, «τα ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για παραδόσεις σε τρία έως πέντε χρόνια. Η τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη». Τα υπό δοκιμή ρομπότ δεν είναι ανθρωπόμορφα (αν και στο πιο μακρινό μέλλον μπορεί να συμβεί και αυτό), αλλά μοιάζουν σαν τραπέζια με ρόδες, πάνω στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν αντικείμενα προς παράδοση. Τα ρομπότ θα ακολουθούν τους ταχυδρόμους, βοηθώντας τους να μεταφέρουν τα πιο βαριά πράγματα.

Πηγή: crashonline.gr

Γιάνναρου Ελευθερία, Κυρατζή Χριστίνα, μαθήτριες της Α΄ Τάξης

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης