Εντυπώσεις από το Γυμνάσιο

κατάλογος (1)

Γενικά είναι καλές οι εντυπώσεις μου από το Γυμνάσιο, αν και το περίμενα διαφορετικό.  Έχει και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του!

Στα θετικά του είναι ότι δεν έχουμε μόνο έναν καθηγητή αλλά αρκετούς, με αποτέλεσμα, αν κάποιος απουσιάζει, να έχουμε κενό ή να σχολάμε νωρίτερα!   Επίσης, υπάρχουν ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για να αθλείσαι και να περνάς ευχάριστα με τους συμμαθητές σου.  Καλό, τέλος, είναι και η πιο …χαλαρή αντιμετώπιση από τους καθηγητές, που δείχνουν κατανόηση, γιατί είμαστε στην εφηβεία.

Βέβαια, δε λείπουν και οι πιο αυστηροί, που μας έχουν συστήσει στο …ποινολόγιο!  Στα αρνητικά του Γυμνασίου και οι περισσότερες υποχρεώσεις που έχουμε πια, καθώς τα μαθήματα είναι περισσότερα, κατά συνέπεια και η ύλη που έχουμε να διαβάσουμε σε συνδυασμό με τις εργασίες που μας αναθέτουν.  Δε θα μας πείραζε να είχαμε να διαβάσουμε λιγότερα!

Αυτές είναι οι σκέψεις ενός μαθητή της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου, που περιμένει να ζήσει και την εμπειρία των εξετάσεων.  Για να δούμε τι θα αντιμετωπίσουμε…

images

Κουκουράβας Θεοδόσης, μαθητής της Α΄ Γυμνασίου

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης