Βρέθηκαν οι τυχεροί του Λαχείου μας!

Καταγραφή l

 

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:20, παρουσία καθηγητών και πολλών μαθητών, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για το σχολικό μας λαχείο μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.random.org .

Μπορεί πέρσι  τυχερός να  ήταν ο υποδιευθυντής του σχολείου μας, κύριος Νιγριτινός Γεώργιος, ο οποίος κέρδισε ένα smartphone Microsoft Lumia 640 XL, φέτος όμως  οι κάτοχoi των τυχερών λαχνών ήταν οι εξής:

  1. Ο μαθητής του σχολείου μας Καρασμάνης Χρήστος του Α1 ο οποίος ως κάτοχος του αριθμού 4392 κέρδισε το smartphone Sony Xperia XA Ultra 4G.
  2. Η κυρία Κωνσταντινίδου Κυριακή η οποία ως κάτοχος του αριθμού 811 κέρδισε το smartphone Xiaomi Redmi Note 4 32GB LTE.

Καταγραφή ll

Και οι δύο παρέλαβαν περιχαρείς τα δώρα τους, με τις αποδείξεις αγοράς, για να έχουν και την εγγύηση τους, από τον υποδιευθυντή του σχολείου μας κύριο Ποντίκα Σάββα.

Το λαχείο αυτό κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της οικονομικής υποστήριξης των μετακινήσεων των μαθητών μας που συμμετέχουν σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα. Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε καλορίζικα και να είναι πάντα έτσι τυχεροί στη ζωή τους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης