Ηρακλής από τα παλιά

1198507

 

Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε η  ομάδα του Ηρακλή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο η πρόκριση παίχτηκε στη ρεβάνς στο γήπεδο των Αρκάδων.  Απ ‘  ό,τι φάνηκε ο Αστέρας υποτίμησε τους Θεσσαλονικείς  και έχασε το εισιτήριο  για τους «8» του θεσμού.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες αλλά καμιά κλασική φάση.  Το δεύτερο άρχισε ιδανικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον αργεντινό Ντιέγκο Ρομάνο να σκοράρει στο 56΄ μετά από εκπληκτική κάθετη του Κυριακίδη. Ο Πάρα έχασε στα επόμενα δέκα λεπτά τρεις ευκαιρίες για την ισοφάριση  (60′, 63′ και 67′).   Στο 84′ σημειώθηκε η φάση που σήκωσε αρκετή συζήτηση, όταν η κεφαλιά του Μπαράλες χτύπησε στον Ιντζόγλου, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι. Τελευταία ευκαιρία για τον Αστέρα αυτή του 90′+4′, όταν το χτύπημα φάουλ του Ρόλε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Ηρακλή.

 

Απολογισμός της βραδιάς η πρόκριση του Γηραιού στην επόμενη φάση του κυπέλλου, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης  επιβεβαίωσε με την επιτυχία της αυτή την καλή φετινή της πορεία.  Στο πρωτάθλημα της Football League ο Ηρακλής είναι πρώτος στον Βόρειο όμιλο στο +6 από τη δεύτερη Λαμία, ενώ ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο.

Ευχόμαστε στον Γηραιό να συνεχίσει με επιτυχίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

 

Πηγή: http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/asteras-tripolhs-hraklhs-0-1.3271303.html

 

Δουλαβέρης Νικόλαος, μαθητής της Α΄ Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης