«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

 

 

   Φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος για τα παιδιά με Κυστική Ίνωση  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η Παιδική Χορωδία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Αραμπατζή. Συμμετείχαν, επίσης οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε : Όλγα Νεράτζη, Αθηνά Πέιου και Χριστιάνα Τσουμίτα. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την ερμηνεία ορισμένων τραγουδιών ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός.

Η εκδήλωση, όπως προαναφέρθηκε, πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά που πάσχουν από Κυστική Ίνωση, ένα νόσημα που προσβάλλει ιδιαίτερα τους πνεύμονες και το πάγκρεας και οδηγεί στην ανεπάρκεια τους.  Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στον «Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση» για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η βραδιά άνοιξε  με τη σύντομη ομιλία της προέδρου του Συλλόγου για την Κυστική Ίνωση και στη συνέχεια, αφού ανέβηκαν στη σκηνή τα μέλη της Χορωδίας και της Ορχήστρας άρχισε η ερμηνεία των τραγουδιών τα οποία συνολικά ήταν 16. Το πρόγραμμα κύλησε ευχάριστα μέχρι το τέλος του.

Η συναυλία μάς προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. Ο επαγγελματισμός που έδειξαν τόσο τα μέλη της Χορωδίας όσο και της Συμφωνικής  Ορχήστρας Νέων Ελλάδος σε συνδυασμό με την εξαιρετική επιλογή τραγουδιών μάς άφησαν άναυδους. Ανυπομονούμε για την επόμενη παράστασή τους την Κυριακή 11 Μαΐου 2014  στη Μονή Λαζαριστών.

 

Κουρέα Βασιλική, Αναστασία Μούσα.

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης