Αλλαγή προπονητή για τον Αγροτικό Αστέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό

agrotikosasterasfc_photo1289

Την ήττα από τον Πιερικό με σκορ 3-2 γνώρισε εντός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική, παρά το δυναμικό του ξεκίνημα.   Μόλις στο 7΄ απείλησε  με κεφαλιά του Στεφανίδη και ο ίδιος παίκτης στο 8΄ πάλι με κεφαλιά πλησίασε εκ νέου στο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με τον Σταμάτη να παίρνει τη  μπάλα στην «πλάτη» της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα.   Στο 31΄ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με το εντυπωσιακό γκολ του Καρακατσάνη.  Στο 40΄ ο Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε μία ανάσα από το να πάρει το προβάδισμα που άξιζε βάσει της εμφάνισης του, αλλά η κεφαλιά του Καπία  έξυσε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν αυτός που πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μυστακίδη στο 61΄ να κάνει το 1-2  με κεφαλιά μετά από κόρνερ.  Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων έφερε απογοήτευση και σύγχυση στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και στο 74΄ ο Πιερικός διεύρυνε το προβάδισμα του, σκοράροντας και πάλι με τον Μυστακίδη σε φάση αντεπίθεσης.  Στο 85΄ ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-3 ενώ στο 92΄ η ψιλοκρεμαστή σέντρα-σουτ του Καρακατσάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ακολούθησε η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου  και μια μέρα μετά ανακοινώθηκε ότι ο  Γιώργος Κούτσης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κούτσης επέστρεψε στον σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για τέσσερα χρόνια (2007-2011) και στη συνέχεια πραγματοποίησε το πρώτο του εγχείρημα ως προπονητής (2011-2012).

Συμπτωματικά ο Κούτσης θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Ευόσμου εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου στη Β΄ Εθνική.

agrotikosasterasfc_photo1283

Πηγή: http://www.agrotikosasterasfc.gr/index.php

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης