Συμμετοχή στη δράση »Μίλα τώρα»

Συμμετοχή του Σχολείου μας στη δράση «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ»  στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης συνεργασίας του »Χαμόγελου του Παιδιού» με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Με αφορμή την 6η Μαρτίου – Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας αφιερώσαμε χρόνο για συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες μας στο μάθημα της τεχνολογίας όλων των τάξεων αξιοποιώντας το υλικό του ‘’Χαμόγελου του Παιδιού’’.

Συμμετέχουμε στη δράση του ‘’ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ’’ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων.

Η  σημαντικότερη δράση όμως είναι η ίδια η φωνή των παιδιών και τα μηνύματα τους ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό.

Οι μαθητές και μαθήτριες  μας υπογράφουν αυτή τη δράση με τα ονόματά τους  και δηλώνουν τη διάθεσή τους να συμβάλλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου γράφοντας το όνομά τους μέσα στα κεφαλαία γράμματα Μ, Ι, Λ, Α, Τ, Ω, Ρ, Α. μαζί με τα δικά τους συνθήματα, όπως »ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», »ΟΧΙ ΒΙΑ», »ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ», κ.α.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας με το μήνυμά τους θα συναντηθούν με τα παιδιά όλων των άλλων σχολείων που συμμετέχουν μέσω των φωτογραφιών τους στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της δράσης.

https://milatora.gr/