Φοιτητές ενημερώνουν και απαντούν στις ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με τις σχολές που τους ενδιαφέρουν

Η unique minds αποτελεί έναν καινοτόμο οργανισμό, με πρωταρχικό στόχο να δώσει απαντήσεις στην ακαδημαϊκή αναζήτηση μαθητών και νέων παιδιών, προσανατολίζοντας, συμβουλεύοντας και κυρίως φέρνοντάς τους σε επαφή με το εκάστοτε αντικείμενο σπουδών, ώστε να προβούν σε μία συνειδητή επιλογή, συνυφαίνοντας το προσωπικό όνειρο του σήμερα με την επαγγελματική και κοινωνική ολοκλήρωση του αύριο.

Όραμα τους αποτελεί όχι μόνο μια κοινωνία χωρίς επαγγελματικά στερεότυπα,αλλά κυρίως μια κοινωνία όπου η επαγγελματική επιλογή θα αποτελεί παρεπόμενο της προσωπικότητας και της γενικότερης φυσιογνωμίας των ανθρώπων, ώστε να ανατροφοδοτηθεί η αγορά εργασίας και να καταστούν λειτουργικότερες οι κοινωνικές δομές.

Παρακάτω, δείτε την ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook σχετικά με τις δράσεις τους για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Unique Minds

???? Νέα online δράση: #UNIDialogue ????
???? Η Unique Minds φέρνει τον ακαδημαϊκό προσανατολισμό στην οθόνη σου με ένα «κλικ»!

???? #Τι είναι το UNI Dialogue;
Το UNI Dialogue είναι ένα σύνολο από σύντομα Live Webinars (διάρκειας 15 λεπτών), στα οποία εθελοντές φοιτητές ενημερώνουν & απαντούν στις ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με τις σχολές που τους ενδιαφέρουν!

???? #Που μπορώ να υποβάλλω τις ερωτήσεις μου;
Τα Webinars θα μεταδωθούν #Live στη σελίδα μας μέσω του #Facebook, έτσι θα μπορείς να υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου κατά τη διάρκεια των live videos και θα απαντώνται άμεσα από τους εθελοντές μας!
‼️ Μπορείς να μας αφήσεις στα σχόλια αυτής της ανάρτησης τις απορίες σου από τώρα, ώστε να ξεκινήσει το video με τις δικές σου ερωτήσεις!

???? #Πότε θα γίνουν τα UNI Dialogue Sessions;
Τα Sessions θα πραγματοποιούνται όλο τον Απρίλιο και τον Μάιο. ???? Δες το πρόγραμμα και σημείωσε την ημερομηνία για το webinar της σχολής που θέλεις να ενημερωθείς!
(Σημείωση: Όλα τα Live Videos θα γίνονται στις 19:00 ⏰ των καθορισμένων ημερομηνιών!)

???? Το πρόγραμμα δεν αναφέρει τη σχολή που με ενδιαφέρει, #πώς θα ενημερωθώ;
Στείλε μας μήνυμα στη σελίδα ή άσε μας στα σχόλια τη σχολή για την οποία θέλεις να μάθεις και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστεθεί στις δράσεις μας!

#ΜενουμεΣπιτι και συνεχίζουμε να δημιουργούμε για ένα καλύτερο αύριο! #WeCanDoThis ✌️