Κλειστά τα σχολεία μέχρι και 10/5/2020 αλλά τα παιδιά ζωγραφίζουν το μέλλον τους

Όπως γνωρίζετε δόθηκε παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Δείτε το έγγραφο https://schoolpress.sch.gr/11teleionontastogymnasio2020/files/2020/04/ΚΥΑ_10-4-2020.pdf

Καθώς λοιπόν παρατείνεται η παραμονή στο σπίτι, είναι σημαντικό να μη χαθεί η επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και με δημιουργικές δραστηριότητες. Έχουμε κάνει και μέσω του περιοδικού και μέσω της ηλεκτρονικής τάξης πολλές προτάσεις και σίγουρα έχετε κι εσείς βρει αυτές που σας χαροποιούν.

Μην τις αφήνετε! Φτιάξτε ημερήσιο πρόγραμμα και εντάξτε και αυτές.

Στο κομμάτι του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επεξεργασθείτε τις πληροφορίες, φιλτράρετε μέσα από το δικό σας πρίσμα. Σε λίγο καιρό ο κορωνοϊός θα φύγει και η ζωή θα βρει τους ρυθμούς της. Θα γυρίσουμε στο Σχολείο και θα κληθείτε να πάρετε  αποφάσεις. Ο Σεπτέμβρης θα σας βρει να είστε μαθητές και μαθήτριες στο Λύκειο.

Κάντε, γράψτε, ζωγραφίστε το σχέδιο σας για τις σπουδές στο Λύκειο και τη συνέχισή τους αλλά και το πέρασμα στην ενήλικη ζωή και το επάγγελμα.

Προτείνω να δείτε τη μετάβαση στο Λύκειο, ενδιαφέρουσα παρουσίαση του ΚΕΣΥ Καρδίτσας



Λήψη αρχείου

και είμαι στη διάθεσή σας για όποια απορία δημιουργηθεί.