ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Χ. Πρόκειται για ένα περιοδικό που δημιουργήθηκε με κέφι και μεράκι από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Γίνομαι δημοσιογράφος και συνεργάζομαι για την έκδοση της εφημερίδας του σχολείου μου».

Ήταν καιρός που οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Θεωρούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε στο σχολείο μας να υπάρχει ένας χώρος, στον οποίο οι νέοι μας θα μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Στο χώρο αυτό θα διαβάζετε σε κάθε τεύχος ποικίλα κείμενα και άρθρα, τα οποία θα αναφέρονται σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των νεαρών εφήβων μας. Έτσι, θα διαβάσετε κείμενα σχετικά με τον αθλητισμό, τη μόδα, την τέχνη, τον κινηματογράφο, τη σχολική ζωή, αλλά και άρθρα που αφορούν σε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος και προβληματισμού. Μαζί με αυτά τα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και κάποια ψυχαγωγικά κείμενα. Ταλαντούχοι μαθητές του σχολείου μας γράφουν διηγήματα, τα οποία με μεγάλη χαρά δημοσιεύουμε στο περιοδικό μας.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι μαθητές επιλέγουν οι ίδιοι την θεματολογία τους εμπνεόμενοι από την επικαιρότητα ή από ζητήματα που θίχτηκαν στα σχολικά μαθήματα.

Ελπίζουμε τα κείμενά μας να σας κρατήσουν καλή συντροφιά, να σας ενημερώσουν, αλλά και να σας εμπνεύσουν.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού

Λυμπερακάκη Τριανταφυλλιά

Χολέβας Δημήτριος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης