Ιστοσελίδες για παιδιά

Ιστοσελίδες για παιδιά

Το www.jele.gr είναι ένας παιδικός ιστότοπος όπου περιέχει εκπαιδευτικές ασκήσεις με πολλά διαφορετικά παιχνίδια.To jele έχει δραστηριότητες για Α τάξη, Β τάξη, και Γ τάξη. Επίσης προσφέρει μόρφωση και διασκέδαση.

 

www.games.gr

το www games.gr περιέχει πολλά παιχνίδια εκπαιδευτικά όπως παζλ, γεωγραφίας, αγγλικών και επιτραπέζια. το games.gr είναι πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μαθαίνεις πολλά πράγματα.

 

www.prasinipriza.com

η πράσινη πρίζα εχει διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικό υλικό, ζωγραφική και βίντεο για μαθηματικά, γλώσσα και χάρτες. αυτή η ιστοσελίδα είναι πολύ καλή γιατί μαθαίνεις πράγματα ,σου δίνει συμβουλές για πάρτυ και ταυτόχρονα διασκεδάζεις.

 

www.IMEakia.gr

Στο IMEakia(Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) περιλαμβάνει πληροφορίες για σκι δραστικά παιχνίδια, ψυχολογία, εφημερίδες και πολλούς διαγωνισμούς. Επίσης μπορείς να βρεις μέχρι και συνταγές

 

www.e-didaskalia.gr

μία σελίδα για παιδιά με κ εργασίες για το σχολείο παρά σπαζοκεφαλιές και παιχνίδια. η ιστοσελίδα αυτή έχει ασκήσεις για όλες τις σχολικές βαθμίδες καθώς και για πανεπιστήμιο. Διαθέτει  επίσης εκπαιδευτικά παιχνίδια που αντιστοιχούν σε όλες τις παραπάνω βαθμίδες.περιέχει διάφορες συμβουλές όπως μαθησιακές εκπαιδευτικές κοκ. Επίσης έχει το δικό της blog

 

www.saferinternet.gr

το <<s@ferinternet>> είναι μία ιστοσελίδα που συμβουλεύει τα παιδιά τι να προσέχουν στο ίντερνετ.έχει παιχνίδια, κουίζ γνώσεων για το ίντερνετ και τι πρέπει να προσέχει το παιδί, για τους <<κινδύνους του ίντερνετ>>

 

www.thrania.com

Το www.thrania.com είναι μία ιστοσελίδα που έχει εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις του Δημοτικού. Εκεί τα παιδιά μπορούν να βρουν φυλλάδια ασκήσεων, εκπαιδευτικά βίντεο ,ασκήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια για να παίζουν και να μαθαίνουν ταυτόχρονα πολλά πράγματα.

www.disney.gr

στην ιστοσελίδα Disney μπορείτε να δείτε Πότε θα βγουν οι ταινίες στους κινηματογράφους και ποιες ταινίες βγαίνουν.

 

www.paidika-paramythia.gr

Στην ιστοσελίδα paidika-paramythia μπορείτε να βρείτε παιδικές ιστορίες.

 

www.mikrapaidia.gr

www.mikrapaidia.gr είναι διασκεδαστική εκπαιδευτική πύλη ψυχολογίας και μάθησης για μικρά παιδιά.

 

www.nickelodeon.gr

H Nickelodeon ήταν αρχικά κανάλι στην τηλεόραση αλλά η εταιρία έφτιαξε ιστοσελίδα για παιδιά η οποία έχει πάρα πολλά διαφορετικά παιχνίδια. έχει τις περισσότερες σειρές που παίζουν τηλεόραση, το πρόγραμμα της τηλεόρασης και διάφορους διαγωνισμούς Επίσης έχει διάφορες εκδηλώσεις και γράφει τα νέα της.

www.coloringpages24.com

To coloringpages24 είναι μία ιστοσελίδα στην οποία έχει πάρα πολλές κατηγορίες π.χ. cats, aliens, fruits κ.ά. στις οποίες στην κάθε μία έχει διάφορες εικόνες που τις ζωγραφίζεις   ή μέσω του υπολογιστή ή τις εκτυπώνεις και τις ζωγραφίζεις.

 

Σχολιάστε

Top