Συνέντευξη με κάποιον που έκανε το «σερφάρισμα» επάγγελμα

Συνέντευξη με κάποιον που έκανε το «σερφάρισμα» επάγγελμα

Με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα από το διαδίκτυο;

Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media), κυρίως με το YouTube και το Instagram. Όσα χρήματα έχω βγάλει προς το παρόν είναι με την βοήθεια του Instagram όπου μετά από τους 10,000 ακόλουθους πουλούσα μαθήματα σε καινούργιους χρήστες που ήθελαν να κάνουν το ίδιο με μένα. Επίσης, έχω πουλήσει και μερικές σελίδες του Instagram που ήδη είχαν έναν μεγάλο αριθμό ακόλουθων.online

 

Γιατί επέλεξες να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με αυτό;

Γιατί είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο, μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και θα μπορούσα να κάνω αυτό που μου άρεσε βγάζοντας και χρήματα από αυτό.

Και πότε άρχισες;

Άρχισα να ασχολούμαι 2 χρόνια πριν, όταν ήμουν ακόμα Β’ Λυκείου.

 

Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με κάτι τέτοιο;

Απλά έψαχνα μια μέρα έναν τρόπο να βγάλω μερικά χρήματα εφόσον είχα τον ελεύθερο χρόνο και ήθελα να το καταφέρω από την άνεση του σπιτιού μου. Αλλά αργότερα έμαθα πως μπορείς να καταφέρεις πολλά παραπάνω από αυτό και ανακάλυψα κλάδους όπως είναι η αυτοβελτίωση που μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε τομέα.

 

Ποιός είναι ο σκοπός σου;

Ο σκοπός μου είναι να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος πριν τελειώσω την σχολή, κάνοντας αυτό που αγαπώ, δηλαδή να προσφέρω αξία σε ένα κοινό μέσω των βίντεο του YouTube. Χωρίς να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου, δουλεύοντας για εκείνον ώστε να πετύχει αυτός τα όνειρα του. Βέβαια δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτό και προφανώς μπορεί να υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στις οποίες μπορεί να είμαι ανοιχτός στο μέλλον.

Γιώργος Μ.

Top